2777
2789
ببرش دکتر شاید تو حموم یا سرویس بهداشتی عفونت گرفته باشه

اتفاقا تو حمام تنهاش گذاشته بودم دیدم سوراخ آبرو حمام و گرفته پر حمام آب شده بود اینم نشسته بود روزمین آب بازی می‌کرد. لباساشو با ماشین میشورم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موقع هر بار حمام با شامپو بچه میگفتم خودشو بشوره. آزمایش داد دکتر گفت خییلی کمتر از کم عفونت تو ادرا ...

اصلا شوینده نزن.متخصص زنان بهم گفت فقط با آب خالی بشورین.شوینده خودش عامل عفونته.بهش ماست پروبیوتیک بده.روزانه یکم از ماست  پروبیوتیک بمال براش یکم بمونه بشوره.بعد سرویس با باد سشوار خشک کن.لباس زیرش اصلا مرطوب نباشه.دارو میخوره؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
شکلات و شیرینی و گرمیجات زیاد میخوره ؟احیانا کرمک نداره چون می‌تونه دلیلش باشه

شکلات آره خیلی میخوره 

کرمک چیه؟

انگل منظورته؟آزمایش داد نداشت

اتفاقا تو حمام تنهاش گذاشته بودم دیدم سوراخ آبرو حمام و گرفته پر حمام آب شده بود اینم نشسته بود روزم ...

خب همون احتمالا از حموم عفونت گرفته چون واژن حساسه کلن حموم هم هرچقدر میشوری بازم احتمالن عفونت داره وقتی بشینی رو زمین عفونت رو میگیری

شکلات آره خیلی میخوره کرمک چیه؟انگل منظورته؟آزمایش داد نداشت

خب دیگه دلیلش مشخص شد ،کاری که میگم بکن و خوب خوب میشه اولا شکلات رو خیلی کم کن دوما طی دو سه روز بهش عرق کاسنی بده بخوره خوب خوب میشه

حساسیت به دستمال کاغذی شوینده هاانگل روده مثل کرمک و احتمال خیلی خیلی کم قند خون بالاعفونت قارچی از ...

انگل و قند نداره آزمایش داد.

ببین دخترم تا یک ماه پیش موقع ادرار کردن خودشو نمی‌نشُست هرکاری کردم نمی‌نشست. الان یماهه مرتب میشوره  

دکتره میگفت تا شب ادرایش خوب نشه اینم خوب نمیشه

اصلا شوینده نزن.متخصص زنان بهم گفت فقط با آب خالی بشورین.شوینده خودش عامل عفونته.بهش ماست پروبیوتیک ...

دارو هاش تموم شد.  اما خوب نشد باز میخوام ببرم  دکتر 

خب دیگه دلیلش مشخص شد ،کاری که میگم بکن و خوب خوب میشه اولا شکلات رو خیلی کم کن دوما طی دو سه روز به ...

میشه بگی من چکار کنم توب بشم خیلی داغونم پماد هم زدم قرص هم مصرف کردم مقطعی خوب شده بعد دوباره روز از نو