2777
2789
عنوان

خانما راهنمایی در مورد خیانته

70 بازدید | 8 پست

حالا کار ندارم که طرف باید ذاتش پاک باشه و اصالت داشته باشه ووووووو... ولی تو زندگی ی خانوم چیکار کنه درصد خیانت بش صفر بشه 

خیلی برام سوال شده با توجه به وضع ناجوری که دارم میبینم😑

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
تو انتخاب شوهر دقت کنه.

آدما ی تایمی رو میتونن نقش بازی کنن اونم خیلی عالی دیدم که میگم بخدا

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ کاری از دسته زنا برنمیاد در این مورد همه چی به ذات اون مرد بستگی داره الان میگن تو انتخابت دقت ک ...

وای راست میگی 💔😢بخدا حرفتو شدیدا قبول دارم

هر جوری که خیلی از خانمای اینجا هستنمن برعکسش بودم، 23 سال زندگی کردم خیانتم ندیدمترکش کردم ولی هنوز ...

😂عجب 

آدما ی تایمی رو میتونن نقش بازی کنن اونم خیلی عالی دیدم که میگم بخدا

در غیر این صورت نمیشه کاری کرد آدما باید خودشون معتقد به وفاداری باشن وگرنه هیچ جوره وفادار نمیشن.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

در غیر این صورت نمیشه کاری کرد آدما باید خودشون معتقد به وفاداری باشن وگرنه هیچ جوره وفادار نمیشن.

وضع بدجور خرابه

وضع بدجور خرابه

ای بابا فکر نکن به این چیزا....

آدم خوب می مونه بد هم میره پی لیاقتش.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....