2777
2789
رابطه دهانی و آب دهان نباید داشته باشیدا

بخدامن یساله درگیرشم خوب نمیشم ازبعدعقدم سوزشش شدیدم اضافع شده  دوبارمتخصص رفتم باداروجواب نگرفتم تست پاپ اسمیردادم الان بازدردلنتی اومدسراغم برااروم شدنش بازپمادکلوتریمازول زدم 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی بخورم عفونت یکسالم ک هرررروزززز ازش رنج میبرم خوب میشع😭

من دو ماه عفونت داشتم و خوب نمیشد اولین بارم بود ولی با کاسنی خوب شدم ،شیرین نکنیا یا خود عرق رو بخور یا با آب قاطی کن من خودش رو میخورم

من دو ماه عفونت داشتم و خوب نمیشد اولین بارم بود ولی با کاسنی خوب شدم ،شیرین نکنیا یا خود عرق رو بخو ...

عرق کاسنی ازعطاریامثل بطریه بایدبخرم؟یه بطری کوچیک مثل بطری جاگلاب عزیزم؟روزی چقدربخورم 

چه پمادی میزنی؟میکونازول وکلوتریمازول خوبهاب زیاد بخوره در طول روز و شورت نپوشه هیچ وقت و هربار دستم ...

کلوتریمازول و ان ان داده قاطی کنم بزنم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
عرق کاسنی ازعطاریامثل بطریه بایدبخرم؟یه بطری کوچیک مثل بطری جاگلاب عزیزم؟روزی چقدربخورم

اره البته سمت ما مغازه های هستند که انواع عرقیجات رودارن ولی عطاری ها و فروشگاه ها هم دارند ،روز اول یکی دو لیوان بخور ببین اگر اثر کرد دیگه هر بار نصف لیوان بخور ،بیماری خاصی که نداری؟

بخدامن یساله درگیرشم خوب نمیشم ازبعدعقدم سوزشش شدیدم اضافع شده دوبارمتخصص رفتم باداروجواب نگرفتم تس ...

منم اینجورم.عفونت ادراریم یکم خارشو سوزش میاره نداری؟

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
اره البته سمت ما مغازه های هستند که انواع عرقیجات رودارن ولی عطاری ها و فروشگاه ها هم دارند ،روز اول ...

نه عزیزم چشم میخرم میخورم خداکنه جواب بده بخداخسته شدم هی پیش شوهرم پماددستمه😔

منم اینجورم.عفونت ادراریم یکم خارشو سوزش میاره نداری؟

مال من شدیده عزیزم خارش وسوزش شدیددد دارم سوزشش شدیدع مال من داخل واژنمه نه جای ادرارم ترشحات زرمایل به سبزع همیشع سفیدنیستن