خانما بگین که شاغلین یا نه. شوهرتون چقد میده بهتون. من شوهرم ۲۵ میگیره. ماهی ۶ میده. ولی به جز خورد و خوراک بقیه ی هزینه هام پای تودمه مث لباس و ارایش و درمانی وو
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کارت حقوق ثابتش دست منه کلا کار نداره درآمد از باشگاه دست خودش اون رو پس انداز میکنه در نهایت طلایی چیزی میگیره یا برای مسافرت و اینجور چیزها خرج میکنه
عوضش بعضیا هم اگاه تر میشن. من شوهرم پول داشت ولی نمیگرفتم ازش. دیدم خرج خونوادش کرد. واسه همونم مغز ...
دقیقا شوهر منم همین بود از وقتی خرج زیاادد میکنم و بابت هرچی ازش پول میگیرم برای خونه خرید میکنیم میگم چک بده مجبوره چکای اونارو پاس کنه دیگه دست از ولخرجیاش واسه خانوادش کم شده😂ولی خب خیلیا شوهراشون بد اخلاق و جدی ان این کارا روشون فایده نداره
دقیقا شوهر منم همین بود از وقتی خرج زیاادد میکنم و بابت هرچی ازش پول میگیرم برای خونه خرید میکنیم می ...
والا بخدا میتونن تحول ایجاد کنن حتی واسه خسیس ترین شوهر. بخدااا اگه بدونی شوهر من چی بود. یه قرونم نمیداد که هیچ، حقوق خودمم میدادم بهش . الان چی. درسته اعصاب ر..یده شده ولی خب به هدفم دارم میرسم