2777
2789
عنوان

شوهرتون ماهی چند میده بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی اینجور تاپیکا رو نزنید چون بعضی از خانما یا پول نمیگیرن یا خیلی کم میگیرن یا کلا بعضیا زیاد خودش ...

میخواستم بگم خیلی دردناکن این تاپیکا خودتونو مدیون نکنید الان منی که شوهرم پول نمیده باید چی بگم😂

کارت حقوق ثابتش دست منه کلا کار نداره  درآمد از باشگاه دست خودش اون رو پس انداز میکنه در نهایت طلایی چیزی میگیره یا برای مسافرت و اینجور چیزها خرج میکنه

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

میخواستم بگم خیلی دردناکن این تاپیکا خودتونو مدیون نکنید الان منی که شوهرم پول نمیده باید چی بگم😂

کاملا موافقم

منم بعد ۲۶ سال زندگی مشترک،هیچ خبری از پول و درآمدش ندارم

شاگرد یه بنگاه هست

پدر بیچارم یه خونه بهمون داده که اجارشو خرج زندگی میکنم

اونم میاد میخوره و میره 

خوشبحال اوناییکه زندگی و کم و زیاد همو خبر دارن

خیلی درد میکشم

دقیقا

عوضش بعضیا هم اگاه تر میشن. من شوهرم پول داشت ولی نمیگرفتم ازش. دیدم خرج خونوادش کرد. واسه همونم مغزم تکون خورد بیام پول بگیرم ازش نتونه اضافی بیاره

کاملا موافقممنم بعد ۲۶ سال زندگی مشترک،هیچ خبری از پول و درآمدش ندارمشاگرد یه بنگاه هستپدر بیچارم یه ...

منم با جنگ و دعوا تونستم این قانونو بذارم، شماهم شاید اگه تو اوایل ازدواج تلاش میکردین شااااید میشد. چون خودمم اوایل هیچ انتظاری نداشتم ازش تازه بهش پولم میدادم. دیدم اوضاع داره گندتر میشه. تااینکه پدرم دراومد بتونم راضیش کنم و بهش بقبولونم

عوضش بعضیا هم اگاه تر میشن. من شوهرم پول داشت ولی نمیگرفتم ازش. دیدم خرج خونوادش کرد. واسه همونم مغز ...

دقیقا شوهر منم همین بود از وقتی خرج زیاادد میکنم و بابت هرچی ازش پول میگیرم برای خونه خرید میکنیم میگم چک بده مجبوره چکای اونارو پاس کنه دیگه دست از ولخرجیاش واسه خانوادش کم شده😂ولی خب خیلیا شوهراشون بد اخلاق و جدی ان این کارا روشون فایده نداره

اصلا هیچ تلاشی نمیکنهچون میدونه اجاره هست

خب شاید از اول نباید میذاشتی بفهمه اجازه رو خودت میگیری. باید میگفتی درسته خونه به اسم ماس ولی اجاره رو پدرم میگیره. همچین چیزی

دقیقا شوهر منم همین بود از وقتی خرج زیاادد میکنم و بابت هرچی ازش پول میگیرم برای خونه خرید میکنیم می ...

والا بخدا میتونن تحول ایجاد کنن حتی واسه خسیس ترین شوهر. بخدااا اگه بدونی شوهر من چی بود. یه قرونم نمیداد که هیچ، حقوق خودمم میدادم بهش . الان چی. درسته اعصاب ر..یده شده ولی خب به هدفم دارم میرسم

کاملا موافقممنم بعد ۲۶ سال زندگی مشترک،هیچ خبری از پول و درآمدش ندارمشاگرد یه بنگاه هستپدر بیچارم یه ...

عیبی نداره منم مث توگلم به این فک کن اون پولدارا هم یه مشکلی دارن توزندگیشون بالاترین نعمت سلامتی