2777
2789
عنوان

شوهرتون ماهی چند میده بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شاغلم دلم نمیخواد به شوهرم فشار بیاد تا وقتی که وضعش خیلی خوب بشه چیزی ازش نمیگیرم چون نه بهم نمیگه اما خودش اذیت میشه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

شوهرم شغلش آزاد هس و در ماه مشخص نیس چقد کار میکنه 

از ۶۰ میلیون به بالا که ثابتش همون ۶۰ تومنه

ماهیانه چیزی نمیگیرم ولی هر خریدی داشته باشم کارت دارم میزنه به حسابم 

چطوری قانعش کردین بریزه حساب شما. شوهر من میگه مگه منوچلاقم بدم به تو. خودم زحمت میکشم پول درمیارم

عزیزم بهت پیشنهاد میدم حتما صوت کلید مرد دکترحبشی رو دانلود کن گوش بده بهت یادمیده 

شوهرم شغلش آزاد هس و در ماه مشخص نیس چقد کار میکنه از ۶۰ میلیون به بالا که ثابتش همون ۶۰ تومنهماهیان ...

ولی ای کاش بگیرین، مگه اینکه چیزی به اسمتون بزنه

من خودم حقوق دارم همشو پس انداز میکنم تو قرعه کشی ها و وسایل جدید میخرم پول هم ک هروقت بخام بهش زنگ  میزنم اگه مبلغ تعیین نکنم هر دفعه ۵۰۰تومن ی تومن میزنه مبلغ بگم هم همون و میزنه همه خرج با خودشه

چطوری به این دستاورد رسیدی خواهر به ما هم بگو.

همچین دستاورد مهمی هم نیست تازه از این شرایط ناراضی هم هستم چون حس میکنم حقم پایمال میشه همیشه آخه همیشه پولی ک برای خرج خونه میده پا من حسابه حقوقم هم کار ب اون نداره ک توش دخالت کنه 

ولی ای کاش بگیرین، مگه اینکه چیزی به اسمتون بزنه

شوهرم خیلی آدم خوبیه تو این ۵ سال که از عروسیمون میگذره خیلی زحمت کشیده و به فکر زندگیمون هس

ماشین خوب گرفته زمین جای خوب گرفته الان هم به فکر خرید اپارتمان هس 

من معتقدم هر چی داریم فرق نمیکنه به نام کی باشه زندگی مشترک این حرفا رو نداره 

الان ماشین رو زده به نام من بدون اینکه خودم بخوام

من معتقدم اگه خدای نکرده روزی شوهرم نباشه یا منو نخواد هیچی از این دنیا نمیخوام