2777
2789
عنوان

بازم به نامزد خیانتکارم برگشتم

153 بازدید | 12 پست

نامزدم خیانت کرد ولی انکار کرد

عقدیم و طلاقم نداد خانوادش اینا گفتن تهمته و.. 

مجبورم کردن بازم اشتی کنم باهاشون 

میدونم حتی کوچکترین خطایی نمیکنه اینو مطمئنم پس نگین بازم اونکارو میکنه

مشکل من فقط اینه هیچوقت از صمیم قلب نمیتونم ببخشمش

میخام باهاش سرد باشم بی محلی کنم عذاب بکشه بفهمه باهام چیکار کرد

گوشیمو بعضی وقتا چک میکنه میخام ندم فک کنه دارم خیانت میکنم ولی نذارم واقعا چیزی ببینه فک مشکوکش کنم

فقط میخام تلافی کنم اروم شم

درکم کنین💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچی ادامه بدی خودت بیشتر اذیت میشی حالا خواستی آشتی کنی با شرط وشروط آشای میکزدی

مجبورم... 💔

فقط از خدا مرگ میخام بعضی وقتا میخوام وقتی میاد دنبالم بریم بیرون خودمو از ماشینش پرت کنم میترسم نمیرم

هعی

ببین دنیای خیلی عجیبی شده خیلی همه چی خراب شده باید فقط بفکر خودت باشی یکم خودخواه باشی.ب هیچکس زیاد وابسته نشی و عاشق نشی .که بهت ضربه نخوره.خودتو دوس داشته باش پرتوقع باش وابسته نباش کلی مطلب بخون که قوی بشی ازهمه لحاظ بعدش هیچیزی نمیتونه از پا درت بیاره