2777
2789

منم کلا یه دوهفتس تو خونم از هفته ی قبل یلدا نرفتم بیرون. با یه بچه سه ساله جایی هم ندارم برم داعم خونه.  پریودم شدم.  شوهرمم یه بی احساس که دریغ از یه بغل بوس گاوه خب نمیفهمه منه خر این  دوران حالم بده.  صب نمیبینمش میره سر کار. ظهر یه ناهار میخوره میخابه.  میره. بعد ظهر میاد از سر کار سریع لباس میپوشه میره سر کار دومش. ساعت ده ده ونیم  میاد امشب یازدهم اومده. بعد امروز تولدمه. هیچ زوقی شوقی ندارم  کنار.  شوهر صبح یه پیام تبریک فرستاده با یه استوری.  گفت باشه فردا میریم بیرون برات انگشر فیروزه میخرمم منم میگم الان حالم خوب نیس حوصله ندارم برو به کارت برس امروز که اومده بود خونه یه بیست دقه نشست بعد رفت.  من معذب بودم دوس داشتم زودتر بره به شوخی گفتم بهش.  وقتی خونس هصبی میشم به بچه پرخاش میکنم وقتی نیس. ارومم.   میخاستم یه تایپک بزنم که تو زود تر زدیی. دلم پره گریه میخاد

چیپس چسب چسس
یه کیس خوب بدون سم اومده طرف از شعل هز جی میگیم میگه حق درسته اما میگه به دلم نمیشینه

خب وقتی به دلش نمیشینه حقیقتا نمیشه کاری کرد 

منم دیدم بعضیا خیلی خوبن اما نوع حرف زدن و ایناشون ب دل نمیشینه یا تیپ و قیافشون درکل به رفیقت بگو اگه از ملاک هاش ۷۰ درصد رو داری یه زمان کوتاهی مثل دوهفته رو باش بگذرونه اگه باز ب دل ننشست جواب رد بده

برگشت به آزادی🕊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمتشون کنه عزیزدلمهر وقت دل تنگش میشی خیرات بده واسش حتی شده یه نذری کوچیک اینطوری روحش در آرام ...

😔مرسی گلم 

احساس میکنم ازم ناراحته خواهری ک میخواست نشدم .

برگشت به آزادی🕊

خب وقتی به دلش نمیشینه حقیقتا نمیشه کاری کرد منم دیدم بعضیا خیلی خوبن اما نوع حرف زدن و ایناشون ب دل ...

از نوع هرف زدن هیچ خیلی با شخصیت افا

هیکلی چهار شانه قیافه خب 

حتی ما هفته پیش میدونستیم یعنی یه حدس هاییی میزذم

اخه پسره هیچ دختری تو اینستاش نیس الا دوستم

میگه خوبه خوشتیپه همچیش عالیه حق دارین

اما به دلم نمیشینه

دوتا کاربری دارم😎turk💞
منم کلا یه دوهفتس تو خونم از هفته ی قبل یلدا نرفتم بیرون. با یه بچه سه ساله جایی هم ندارم برم داعم خ ...

الهی بگردم عزیزم دلم تولدت مبارک باشههه با بهترین رفیق من تو یک روز به دنیا اومدی گلم 💖💖💖

عزیزم شاید بخاطر بهم ریختگی هورمونات انقدر دلگیر شدی منم همینم 

به همسرت بگو بهم بیشتر توجه کن الان پریودم 

یکم وایبت رو مثبت کن یه آهنگ شاد گوش کن شب تولدت کم چیزی نیست ، این متن تبریک تولد من به رفیقمه، یکی هم همین حس رو به تو داره پس این تکست واسه توام هست💖

برگشت به آزادی🕊

از نوع هرف زدن هیچ خیلی با شخصیت افاهیکلی چهار شانه قیافه خب حتی ما هفته پیش میدونستیم یعنی یه حدس ه ...

عزیزم بنظرم زیاد بهش فشار نیارین بهرحال انتخاب خودشه 

برگشت به آزادی🕊

احساس میکنم خیلی نامردیه میگن ۴۰ درصد سرنوشت از قبل نوشته و شست درصدش بستگی به انتخاب خودت داره من ف ...

خب اگه اینطوری فکر میکنی

دوباره از نو شروع کن

آنقدر تلاش کن که به نتیجه دلخواهات برسی.. 

الهی بگردم عزیزم دلم تولدت مبارک باشههه با بهترین رفیق من تو یک روز به دنیا اومدی گلم 💖💖💖عزیزم شا ...

ممنون ببین من نه دوستی دارم. هیچی امروز یه شوهرم تبریک گفت.  دیروز مادرم. اونم چون فک میکرد تولدم دیروزه.  دارم گریه میکنم از تنهاییم

چیپس چسب چسس
خب اگه اینطوری فکر میکنیدوباره از نو شروع کنآنقدر تلاش کن که به نتیجه دلخواهات برسی..

با تلاش کردن نتیجه میگیرم 

ولی دیگه معصومیت و اون کودک درونم ک ذوق میکرد با کوچیک ترین چیزا از بین رفته انگار و این سخته 

برگشت به آزادی🕊

با تلاش کردن نتیجه میگیرم ولی دیگه معصومیت و اون کودک درونم ک ذوق میکرد با کوچیک ترین چیزا از بین رف ...

میدونم میفهممت 

شاید اگه شرایطت بهتری رو خودت با تلاش درست کنی 

اون روحیه بهتر هم سراغت بیاد

ممنون ببین من نه دوستی دارم. هیچی امروز یه شوهرم تبریک گفت. دیروز مادرم. اونم چون فک میکرد تولدم دی ...

عزیزه دلم اصلا گریه نکن 

تو واسه خانوادت خیلی مهم و با ارزشی 

واسه بچه هات قهرمانی 

واسه مادرت امیدی 

لطفا سعی کن یه آهنگ تولد قر دار گوش بدی ، بعد که وایبت مثبت شد بخوابی 

اگه امروز کیک نگرفتی فردا حتما برو و با همسرت کیک بخر برا خودت 

روز تولدت مختص به خودته ، بچهاتو بزار پیش یه نفر دیگه و ریلکس کن 

برگشت به آزادی🕊

عزیزه دلم اصلا گریه نکن تو واسه خانوادت خیلی مهم و با ارزشی واسه بچه هات قهرمانی واسه مادرت امیدی لط ...

ممنون ولی هیچی الان به اندازهی. گریه خوبم نمیکنه شرمنده.  حالا تورو هم گرفته تر کردم. فقط نیاز به یه همصحبت داشتم

چیپس چسب چسس