2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندجایبار وسط دعوا که خیلی خیلی عصبی بود یهو صورتمو بین دستاش گرفت اشکامو چشاموپیشونیمولباموبوسید گف ...

وااای چه قشنگ😍بمونید برا هم.پایدار باشید

من اصن نمیتونم بفهمم🤧یعنی رفتاری نداره که بگم از ته دلش دوسم داره .همیشه برام سواله😩

وااای چه قشنگ😍بمونید برا هم.پایدار باشیدمن اصن نمیتونم بفهمم🤧یعنی رفتاری نداره که بگم از ته دلش دو ...

فدات بشم زنده باشی♥️♥️🫂🫂🌹🌹

خب من خیلی چیزای دیگه ازش دیدم ک بیشتر وقتا شک میکنم دوسم داشته باشه...

اگه هر خوراکی دوست داری برات میخره اگه باهات شوخی می‌کنه تا بخندی

اگه نمیزاره شب با قهر بخوابی

بدون دوستت داره

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

وقتی با مهره های شکسته کمر تا خود کاشان به کله رانندگی کرد تا من تو رستوران مورد علاقم صبحانه بخورم ...

ووووااایییی با تاپیک طلاقت اشک ریختم فقط

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

خیلی جالب میشد یه تخیل خفن بنویسم احساسی تون کنم

ولی خب زندگی همین روزمرگی خای ساده است که ساده ازش میگذریم... 

اینکه میتونه برا وقت آزادشو برا خودش باشه، میتونه یه شکلات براخودش بخره گرسنه نمونه اما تموم خوشیاشو میاره با منو و بچه ها قسمت میکنه... 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
یسوال دوستان گلممثلا کالری شمار برای من ۹۵٠ کالری در روز ثبت کردهمن اگه هر روز ۹۵٠ کالری بخورم لاغر ...

آره هر چی میخای بخور اما باید همون ۹۵۰کالری باشه حالا کمترم بخوری که بهترع

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

فقط من دوست دارم شوهرم خونه نباشه 💁‍انقدر گیر می ده آرامشمو می گیره   تو پونزده سال زندگی یه بار دستمونگرفته بگه بیا بریم بیرون حتی برای قدم زدن ساده دلم باهاش نیست خیلی وقته به خاطر بچه هام زندگی می کنم