2777
2789
عنوان

تازه عروس ها ومتاهل ها و عقدی ها بیاینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 114 پست
زندگی با سیلی یادشون میده گلممگه دست ایناس که بخورن و بخوابن؟چهارتا ادم دلسوز میگن نه دیگه اوندوران ...

حالا ان شاء الله خودش خیلی زود به یه تصمیم درست میرسه تا قبل از این که دیر بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ظرف میشورم چون بنده خدا غذا درست میکنه دیگه روم نمیشه کاری انجام ندم،ولی خدایی نشورمم اخم وتخم نمیکنه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
ببین منم بااین موضوع مخالف نیستم در صورتی که واقعا حالش بد باشه مثلا سرما خورده باشه یا پریود باشه م ...

اخه میدونی من خودم همیشه راحتی بقیه تو اولویتم بوده اونقدر که من به فکر بقیه هستم همیشه و همجا کسی اصلا منم یادش نمیاد بعدا و مسلما این تبدیل به وظیفه شده. مثلا اگه یه موقع نتونم انگار طرف ناراحت میشه. من نمیخوام ایشونم دچار اشتباه من بشه. احترام قضیه‌ش خیلی با این مسئله فرق داره.

کار خوبی می‌کنی اگه مادر شوهرت آدم با انصاف و قدر شناسی باشه مطمئن باش هرچقدر بهش خوبی کنی بیشتر خوب ...

اون یکی تایپک رو بخون رفتن مهمونی وایستادن منم باهاشون برم تنهایی رفتم

اخه میدونی من خودم همیشه راحتی بقیه تو اولویتم بوده اونقدر که من به فکر بقیه هستم همیشه و همجا کسی ا ...

خب آره استارتر هم باید ببینه مادر شوهرش قدرشناس هست یا نه یا این که مثلا وقتی بقیه میان خونه مادرشوهرش اونا هم کمک میکنن یا همه نیفته رو دوش این بنده خدا

من چی بگم که وقتی میرم هم باید غذا درست کنم هم ظرفا رو بشورم مادر شوهر که خودشو میزنه به پا درد خواهر شوهرم با بچهها خودشو سر گرم میکنه کوزتیم واسه خودم البته اخیرا کم میرم خونشون

خب آره استارتر هم باید ببینه مادر شوهرش قدرشناس هست یا نه یا این که مثلا وقتی بقیه میان خونه مادرشوه ...

من هر سری میشورم چند باری شده نشورم میره میشوره میاد پیشم پاهاشو ماساژ میده

من وقتی رفتم خونه خودم کلی میخوام دعوتش کنم خونمون واصلااا اجازه نمیدم ظرف بشورن 

آره ولی از اول نباید عادت داد خودم پررو کردم الانم فقط از من توقع داره حاری کوچیکه میاد دست به سیاه ...

همون دیگه اشتباه از:خودمونه این بار اصلا درست نکن

منم اشتباه کردم انتظار داره همش ظرف بشورم

من هر سری میشورم چند باری شده نشورم میره میشوره میاد پیشم پاهاشو ماساژ میدهمن وقتی رفتم خونه خودم کل ...

خب شاید واقعا با سرپا ایستادن پاهاش درد میگیره

ببین مادر منم تقریبا همین سن مادرشوهرته اما طفلی پادرد و کمر دردش خیلی شدیده وقتی می‌ره جای سینک حتی اگه 5 دقیقه کارش طول بکشه کمرش رو از درد قوز می‌کنه

ولی شما که خداروشکر سالمی من نمیگم همه کار بکن همین ظرف شستن رو انجام بده که بعداً پشتت حرف نباشه که هیچ کاری نمیکنی