2777
2789

البته ک همه مردا مثل هم نیستن ولی اکثرا خائن هستن و هول 

من تمام احساساتم دیگ مرده دیگ ی مرده متحرکم دیگ از هیچی تو دنیا لذت نمی‌برم درنا رستمی زرگر کارمند بهداشت حرفا ای شیراز آوار شد رو زندگیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوبار تجربه ی جراحی و مریضی خیلی بدی داشتم که خیلی مراقبم بود،با اینکه مامانم اومده بود مراقبم باشه ولی همسرم از سرکار که میومد عین ی پرستار مراقبم بود،حمومم میکرد همه کارامو‌میکرد

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

قبلا دوسم داشت کارش شهردیگس ازسرکار خسته کوفته میومد چند ساعت بهم پیام میدادیم کلی قربون صدقم میرفت پیش همه ازم دفاع میکرد کارای خونه رو میکرد ازسرکاراومدنی واسم لباس و لوازم آرایش میخرید 

ولی بعدازبچه دارشدنمون خیلیییی سردشده اصلااهمیت نمیده رابطه نمیخواد کمک نمیکنه تو کاراالبته بچه رو نگه میداره که کارامو بکنم حموم میبرتش ولی مشکل مالی داریم بحث زیاد میکنیم چندبارهم چت بازن غریبه دیدم توگوشیش ازچشمم افتاده اگه محبت یاهرچی بکنه به چشمم نمیاد دلم باهاش صاف نیست  درحال حاضرنمیدونم دوسم داره یانه ولی قبلا داشت

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
خواهرجون راستش خودمم نمیدونم واقعی میگه یا تهدید میکنه فقط اینو میدونم وقتی یه حرفی چندبار تکرار بشه ...

عزیزم ازدواج یعنی تعهد    مگه یه مرد میتونه همینجوری برای خودش تهدید کنه بگه چندسال دیگه میفرستمت بری