2777
2789
بارها بهم ثابت کرده که دوستم داره وبارها دلم رو شکسته حقیقت خیلی گیجم نمیتونم بفهمم کامنتای اینجا رو ...

چرا شوهر منم خیلی جاها دلمو شکسته ولی عاشقمم هست

روز مادر منو نبوسید ولی مادر و خواهراش رو بوسید دلم خیلی سوخت ولی به روش نیوردم 

همسر من از نظر مالی هیچکاری برام نکرد خیلی تاسف باره که بگم هشت ساله ازدواج کردم اما حتی لباسم برام مادرم میخره اما ن اینکه بگم داشته و نکرده خداوکیلی هرچند کم همون یزرع پولیم ک دستش میومد میخاست ک خرج کنه اما ما از اول زندگیمون بچه دار شدیم الان دوتا بچه داریم با این شرایطی ک ما داشتیم همه سرزنشمون کردن ک چرا بچه اوردین البته بچه دارشدنم ناخاسته بوده بگزریم از اینکه حتی یبار مادرشوهرم سر بچه دومم اجبارم کرده بود ک بچه ی پنج ماهرو بندازم اونم فقد بخاطر اینکه یه خونه داشتن دادن ما نشستیم شوهرم زیربار نرفت گف اگر حتی از خونه مارو بندازین بیرون تو چادورم بمونم بچرو نمیندازیم ..اگه بخام بگم که من دوست داشتنه همسرمو تو چی میبینم .براتون مثال میزنم(از سره کار چنباری میاد خونه تا از حالم باخبر بشه ازم هیچوقت انتظار غزا پختن نداشته کار خونه کردن نداشته یا اینکه لباساشو مرتب کنم و یا هرکار دیگ ای همیشه موقع رفتن سرکار میرم بدرقش و بوسم میکنه و بعد میره سرکار با اینک هشت ساله از ازدواجمون میگزرع .گریه کنم گریه میکنه حرف جدایی بشه عینه یه بچه بغض میکنه و تصمیممو عوض میکنه .اما از روز اول همه بهم میگفتن ک یقرن دوستت نداره اگ داشت برات تلاش میکرد برات فلان چیزو میخرید مسافرت میبردت میگن اشکاش اشک تمساحه و دوست داشتن فقد ب حرف نیس اما میبینم ک واقعا نداره و اینقد ک بهم گفتن ک باید هرجوری شده برات امکانات فراهم کنه گهگداری خودمم خودمم فکر میکنم ک شاید راست بگن میشه لطفا نظرتونو بهم بگین ؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من به جد مطمئنم که دوستم ندارهرنجیدمشکستمخورد شدموخورد شدمو خورد شدماما خورده هامو جمع کردمو. یاد گر ...

افررررین چقدر حرفهات درسته👍

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
همسر من از نظر مالی هیچکاری برام نکرد خیلی تاسف باره که بگم هشت ساله ازدواج کردم اما حتی لباسم برام ...

نه عزیزم منم همسرم وضع مالی خوبی نداره اول ازدواج بیکار شد به سختی کار پیدا کرد ماهم هیچی نداریم پولی برام خرج نمیکنه چون بنده خدا نداره الان ۵۰تومن وام گرفته گفتم برام طلا بخر گف بذار خونه رو تکمیل کنیم طلاهم مبخرم حقیقت دلم سوخت آخه طلا ندارم ولی صبح پیام داد معذرت خواهی کرد که بخدا اگه داشتم همه اش رو طلا میخریدم به پات میریختم درک کن فقط میدوم ولی هیچی ته جیبم نیس

دیدم راست میگه زندگی سخته مخصوصا با شرایط اقتصادی

۲سال پیش بارداری خارج رحمی داشتم...چون تعطیلات عید بود دیر فهمیدیم و وقتی دکتر فهمید گفت مستقیم برو بیمارستان...شوهرم تنها چیزی که از دکتر پرسید گفت واسه زنم خطر داره دکتر گفت اره بعدش چند بار دیدم که تو طول مسیر بیمارستان اشکاشو پاک میکنه با خودم گفتم حتما واسه بچه ناراحته...رسیدیم بیمارستان و منو بردن بخش زنان اومدن ازم امضا بگیرن که عملم کنن و گفتن شاید حتی رحم یا لولم و از دست بدم من انقدر دادو بیداد کردم و گریه کردم و امضا نکردم گفتم من بچه ندارم بمیرمم امضا نمیکنم که رحممو در بیارید...رفتن پیش شوهرم و اون بدون فکر امضا کرد...تنها چیزی که گفت ،گفت زنم چیزیش نشه فقط بچه مهم نیست...همون لحظه پرستار اومد گفت خوش بحالت شوهرت چقدر عاشقته از وقتی اومدید داره گریه میکنه که زنم چیزیش نشه...بعد عمل منو  بردن ای سی یو خودم هیچی یادم نبود ولی وقتی هوشیار شدم پرستار میگفت این اقا کیه از جلو در دو روزه تکون نمیخوره داداشته گفتم من داداش ندارم حتما شوهرمه اونجا هم گفت خوشبحالت دو روزه چشم رو هم نزاشته...ای سی یو هیچ کسو راه نمیدن ولی انقد دلشون واسه شوهرم سوخته بود که راش دادن...خیلی زیاد شد ولی خواستم بگم منم هیچ وقت فکر نمیکردم انقدر دوسم داشته باشه😢

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
ممنون از دعای خوبت. عزیزم دعای هفتاد بندی استغفار حضرت علی(ع) رو بخون خیلی خیلی معجزه میکنه

عزیز برای چ چیزی معجزه میکنه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤