2777
2789
خیلی قشنگ بود 🥺🥺🥺

❤️🫂

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بتونی کنارش ورزش کنی یا برقصیم روزی نیم ساعت بیشتر نه مثلاً بستنی و تنقلات و بزاری کنار خیلی زود وزن ...

طی چند ماه کم کردی

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

منم هم تا چند وقته پیش فکر میکردم خیلی دوسم داره اما زمانی که از راه پله افتادم یعنی خودم فکر کردم ض ...

منم از این اتفاقا زیاد افتاده اون اصلا نیومد ولی برعکس من خر. 

من مشکلات زیادی باهاش داشتم ولی بخاطر اینکه از دستم نده گریه کرد خودشو میزد حتی می‌گفت خودمو میکشم از بالای پشت بوم خودمو میندازم پایین پیش مادر و خواهرش گفته بود باهام ازدواج نکنه خودمو میکشم 

همسر من هرچند وقت یبار تا بحثمون میشه میگه دوسال دیگه ردت میکنم بری انقد نگهت داشتم تا بچه هام بزرگ ...

ما هم هر سری دعوا کنیم میگه ناراحتی میگم اره میکه برو خونه مادرت.... 

مثلا کفته طلاق میکیریم ب وقتش(شرایطش بهتر شه منظورشه بعد) 

وقتی مریض میشم شروع به دادوبیدادوقهرمیکنه،میگه خودتوزدی اون در،اما من جلو چشماش استفراغ میکنن یارنگم عین گچ شده،پشت سرم کلی پیش خانوادش بد گف،تهمت دزدی بهم زد ،خیانت کرد،...   طلاق عاطفی داریم،گاهی فقط نگاهش میکنم واشک میریزم که خدا این لیاقت من بود ،بعد اونهمه سختی که تومجردی کشیدم بعد اونهمه خاستگار،دیگه رد دادم افسردگی مزمن دارم باصدای اهنگ شاد هم اشک میریزم

دعا کنید باهاش ازدواج کنم و همسرم بشه میام تعریف میکنم کجا فهمیدم خیلی دوستم داره :)🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یه روز جفتمونم مریض بودیم کرونا گرفته بودیم جفتمون حالمون خیلی بد بود اما همسرم سرفه هاش و درگیری ریه اش بیشتر بود من سرفه هام خشک بود و بدن درد داشتم نزدیکای صبح تب خیلی شدیدی کرده بودم و حالم خیلی بد بود خودم یادم نیست بعدش همسرم برام تعریف میکرد که شب تا صبح با اون حالش نشسته منو پاشویه کرده که تبم بیاد پایین صبح وقتی بیدار شدم دیدم داره پاشویه ام میکنه با دیدنم زد زیر گریه اون روزو هیچوقت فراموش نمیکنم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

تو زندگی آنقدر هوامو داشته و بهم خوبی کرده که واقعا حتی یه لحظه غمشو نمیتونم ببینم 🥺🥺

ما ۹ ساله ازدواج کردیم اون موقع گرفتن نامه بکارت عادی بود😅😅

اولین بار که فهمیدم خیلی دوسم داره به خاطر نامه ی بکارت بود که مامانم اصرار داشت بگیریم 🥲

من به شوهرم گفتم و شوهرم خییلی ناراحت شد 

گفت چرا انقدر مادرت ارزش تورو پایین میاره؟بهش بگو من از طرفم شناخت داشتم که اومدم خواستگاریش 

نیاز نیست یه آدم غریبه با یه نامه ی مسخره پاک بودنشو برام ثابت کنه