2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به حرفاش دقت کن به چشمای خودت دقت کن ببین از حرف ها و قیافه اش خوشت اومده و جذب چی شدی اون موقع خودت ...

خب از اخلاقش شاد بودنش هم قیاقش

ولی ی سری رفتاراش دارع اذیتم میکنع🚶🏻‍♀️

عع ینی اون دختره دختر خوب و ساده بود؟

نگفتم خوب و ساده گفتم خواهر رفیقش رفت سراغ اون چون میدونست رفیقش خیلی رو خواهرش حساسه و خواهرش نهایتا با یکی دوتا پسر تا حالا چت کرده سر قرار نرفته کسی بهش دست نزده

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
وقت نزاشتنش...کم حرف زدندختر فالو کردن🚶🏻‍♀️

اینا همه نشونه اس برای اینکه بیشتر حواست جمع کنی محتاط تر بشی نمیگم جدا شو ولی بیشتر فک کن این وقتی که نمی زاره برای کی صرف میشه ؟ ارزشش از تو بیشتر ؟ برای کار یا رفیق و پارتی؟

اصلا نزار دستش بهت بخوره که بعدا عذاب وجدان بگیری یا با احساساتت بازی بشه

اصلا باهاش بیرون نرو اگه خواستی بری تنها نرو جاهای عمومی قرار بزار تو ماشینش سوار نشو نزار بیاد دنبالت یا برسونتت 

طلا همراهت نبر به چند نفر از دستات یا افراد قابل اعتماد  خبر بده

شش ماهه اول فقط ازمایش و امتحانه بعد شش ماه یا کات یا باید بیاد خواستگاری

اهل دود و ش. ر.ا.ب هست اگه هست خیلی مواظب باش

ولی اگه خواستی کات کنی بدون اشکالی نداره یه تجربه تو زندگیت کسب کردی شاید همیشه بگی لکه ننگ زندگیم بود ولی اشکال نداره همه اشتباه میکنن

پارتنر من از همه بیشتر با من حرف میزنه

خیلی وقت میزاره

دختر فالو نداره 

چون قبل از من دختر عمه اشو دوست داشته خیلی دعوا ش کردم اصلامن تو زندگیشم نبودم 😂

کاش این هارو یکی به من میگفت

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
اینا همه نشونه اس برای اینکه بیشتر حواست جمع کنی محتاط تر بشی نمیگم جدا شو ولی بیشتر فک کن این وقتی ...

بهش میگم ولی میگه سرکارم بعدشم باشگاه ولی ی چندباری شب زنگ زدم متوجه شدم پیش رفیقاشع و کافس

ولی برا من اینجوری میکنه 

واقعا خسته شدم میخام جدی باش صحبت کنم و بگم اگ نمیتونه وقت بزاره این روند میخاد ادامه داشتع باشه بگه ک من بیشتر از این اذیت نشم دل بکنم تا اینجاشم از حس نادیده گرفته شدن اذیت شدم

نه ولی خب دستمو گرفت..ناراحتم ک چرا گذاشتم فکر نمیکردم بخاد این بشه

سیگاریه...

چقد خوب

اینجوری خیلی کمه

پایدار باشین عزیزم

عع خب حق دارین ادم حساس میشع🤣

کنجکاوه نسبت بهت و میخواد کشفت کنه چون سر به زیر و تو خودت بودی

این ذات مرداست

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟