2777
2789
اخه از این لحاظ میگم تکلیفم مشخص شع دل بکنم قبل اینک بخام خیانتشو بیینم🚶🏻‍♀️

میدونی وقتی بهش اعتماد نداری مشکل از تو نیست مشکل از اونه ک طوری رفتار نکرده ک ب تو حس اعتماد بودن رو برسونه 

میدونی وقتی بهش اعتماد نداری مشکل از تو نیست مشکل از اونه ک طوری رفتار نکرده ک ب تو حس اعتماد بودن ر ...

اره دقیقا...

من اولش بهش شک نداشتم چون برام وقت میزاش حرف میزدیم همین حرف زدن حال ادموخوب میکنه

ولی رفتع رفتع وقتی فهمید من از فالو کردن بدم میاد بخاطر من ۱۰۰نفرو انفالو کرد من باز اعتماد کردم گفم پس دمش گرم ولی باز دیدم داره فالو میکنه سکوت کردم نشون ندادم ولی اون فکرد من چک نمبکنم باز شروع کرده

هم وقت نمیزاره هم حرف نمیزنیم مث سابق 

همه اینا جمع شده رو هم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب دلیلش چیه بپرس چرا وقت نمیزاره. مگ قبلا سرکار یا باشگاه نمی‌رفت

اون تایمی ک اول اشناییمون بود میگفت من همش سرکارم ولی الان ی مدته سرکار نمیرم چون از موتور افتادم

ولی الان ب قول خو‌دش سرکار میره تا غروب هست اوکی بعدشم باشگاه اوکی

ولی بعدش مطمنم پیش رفیفاشه...چون چنبار زنگ زدم پیس رفیقاش بود ولی برا من اینجوری میکنه

خب دلیلش چیه بپرس چرا وقت نمیزاره. مگ قبلا سرکار یا باشگاه نمی‌رفت

ولی یبار چند شب پیش زنگ زده بودم خیلی یجوری بود لحن حرف زدنش ینی ب ثانیه نکشید قطع کردیم گف اومدم ازایشگاه بعدش اس میدم تنها بودی حرف بزنیم دیگ اس هم نداد

بش گفم حالت خوب بود گف اره فقد خستع بودم

ولی لحن حرف زدنش خیلی یجوری بود🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️