2777
2789
عنوان

بچه ها راهنمایی مواد فروش

112 بازدید | 8 پست

بچه ها همسایمون مواد فروشه اسنپ که میاد هرشب ببرتشون جلو در خونه ما سوار میشن تروخدا دردسر نداره برامون اخه هرشب میان تز کیپ خونه ما سوار میشن ادرس مارو دادن اسنپی ها میان حلو خونه ما بوق بوق میکنن ده بار گفتیم نکیند بازم اینکارو میکننن نکنه بعدا درسر شه

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

احتمال همه چیز هست اگر مواد تو خونه باشه و گیر بیوفتن ممکنه لو بدن یا کسی بفهمه مواد فروشن و در خونه شما پیاده و سوار میشن خیلی خطر داره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمال همه چیز هست اگر مواد تو خونه باشه و گیر بیوفتن ممکنه لو بدن یا کسی بفهمه مواد فروشن و در خونه ...

تروخدا چیکار کنیم چحوری نزاریم بیان قبلا ده بار کفتیم عین پروها میان  دم خونه یعنی ایستاده باشیمم بیرون ماشین نیمره جلو سوارشون کنه میخوان مارو هل بدن تو سوار شن تا این حد

احتمال همه چیز هست اگر مواد تو خونه باشه و گیر بیوفتن ممکنه لو بدن یا کسی بفهمه مواد فروشن و در خونه ...

اینا افغانین بعد قبلن خالم التماس کرده بودن براشون کارت تهیه کرده بود کارت بانکی حالا میکم نکنه سیم کارت داده باهش بهشون اونقت ادرس خونه مارم میدن وای خدای من بخدا سه ساله دیونه شدیم از دستشون پنحاه نفرن هرشب بساط دارن ۱۰۰ ملیون خونرو رهن کردن نمیدونم حادو کردن صاب خونرو میکه ندارم پولو برکردونم باید بشینن فعلا به قرونم اظافه نکرده براشون خونه ویلایی رو

تروخدا چیکار کنیم چحوری نزاریم بیان قبلا ده بار کفتیم عین پروها میان دم خونه یعنی ایستاده باشیمم بی ...

بهترین کار اینه زنگ بزنید 110واسه ایجاد مزاحمت و اینکه بگید شک دارید ولی کاملا ناشناس یوقت نفهمن که شما بودی. البته پلیس کارشو بلده 

بهترین کار اینه زنگ بزنید 110واسه ایجاد مزاحمت و اینکه بگید شک دارید ولی کاملا ناشناس یوقت نفهمن که ...

اخه کسی تو محل باهاشون دشمنی نداره جنس میکیرن ازشون تنها ما هستیم که دعوا داریم قبلن هم یبار کتک کاری کردن باهامون نیمدونم پلیس واقعا میتونه از پسشون بربیاد یا نه پدرشونو یبار گرفتن به جرم پخ شمواد الانم مادر بزرگه و سه تا نوه ها شمیرن پخش

اخه کسی تو محل باهاشون دشمنی نداره جنس میکیرن ازشون تنها ما هستیم که دعوا داریم قبلن هم یبار کتک کار ...

آره اگر مواد رو بگیرن حتما زندگی دارن.