2777
2789
عنوان

بیاین یکم خال خوب تزریق کنیم 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 34 پست
خیلی ناراحت بودم گریه میکردم که یهو دختر ۳ سالم‌اومپ بغلم کرد گفت مامان من پیشتم ناراحت نباش اون موق ...

خدااا

انشاالله بخونید برای هم عزیزم ❤️

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂شاید باورت نشه ولی تو خونه هرکسی یه عطسه هم می‌کنه من با یه تقویتی میوفتم دنبالش

تصور اینکه با یک آمپول نوروبیون دنبال بقیه ای جالب بود 😂

نمیدونم راستشولی یه روز خیلی خوشحال بودم به یکی از آرزوهام رسیده بودم ولی زیاد دوامی نداشت

منم اینو تجربه کردم 

فکر می‌کنی همه چی تمومه دیگه ولی یهو بوووم

ترکید ، رفت 

ولی انشاالله به بهتر از اونا میرسیم 

چقدر خوبی تو ❤️

خداشاهده مثل معجزه میمونه

خود به خود حالت خوب میشه

حتما امتحانش کنید😍😉

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
پشت فرمون به موبایل صحبت می‌کردم پلیس منو نگه داشت وقتی اومد تا جریمه کنه شروع به احوال پرسی و معذرت ...

پارتی داره لعنتییب

فدات بشم من😇امید منه هر وخ میبینه ناراحتم بغلم میگنه با اون شیرین زبونیش از ته دل میگه ناراحت نباش ...

خداروشکر که این فرشته رو داری 

منم آرزوم اینه اولین بچم دختر باشه 

قشنگ ترین بوسه رو همکلاسی راهنماییم که دعواگر اصیل کلاس هم بود

حدود ۸ سال قبل میشه اولش یه دعواییم کرد چون بخواطر موضوع هر دو یه اندازه مقصر بودیم اون گفت و دعوا کرد و داد زد ولی من هیچی نگفتم خب آخه مظلوم بودم و اصلا اهل دعوا و بحث نیستم

از همون به بعد کنار دوست صمیمیش بود نشسته بودن داشتن حرف میزدن تا

زنگ آخر که شد دیدم یهویی که تو خودم بودم و ناراحت یه بوسه آروم و خوش لعاب و دلنشین رو لپم نشست 

برگشتم دیدم خودشه😍 و یکمم میخنده دیگه بعدش آشتی شویم و

دیگه بعدش زنگ خورد و تا جلو در حیاط مدرسه با هم خندیدیم و اون روز قشنگ تو مدرسه تموم شد....

تا الان بوسه ای رو به اون شکل دلنشین و یهویی ندیدم

البته تا فعلا که مجردم😁

قشنگ ترین بوسه رو همکلاسی راهنماییم که دعواگر اصیل کلاس هم بودحدود ۸ سال قبل میشه اولش یه دعواییم کر ...

اخییی

چقدر جفتتون فهمیده اید 😽

بخدا صدبار جریمه شدم فقط این یه بار شانس اوردم😂

دختر 

برای بار 101 درس عبرت بگیر 😂 

کلید اسرار که نباید بشی