2777
2789
عنوان

دلم واقعا برای خواستگارم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2711 بازدید | 107 پست
عزیزم منم این موردو داشتم فقط از جامعه و اطرافیان گله میکرد و هیچی نداشت دلت براش نسوزه اولویت زندگی ...

حس خوب که دارم اما میترسم زودگذر باشه وگرنه در کنارش آرامشی دارم که تا حالا در کنار کسی نداشتم. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سیگار مشروب سابقه اعتیاد چی؟

نه خدا رو شکر. یعنی تا اینجا که نه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
الان یه خواستگار دارم وکیله دپسه ساله وکیل شده، خیلی ابراز علاقه میکنه، خوش قد و بالا و خوشتیم و نسب ...

می‌دونی مردی که جنم داره یه عمر دلت بهش قرصه اگه واقعا تو این جنمو درش دیدی (علاوه بر اخلاق خوب و محترم بودن و....) عیبی ندارد باباتون بهتون یه مدت خونه بده چون مطمعنی که این وضع دائمی نیست و اون مرد می‌تونه برای شما خونه و ماشین فراهم کنه ولی اگه یه آدم آس و پاس هست که میخواد از این موقعیت سواستفاده کنه نه تنها همیشه تو اون خونه هستید بلکه خودشو چیز خیلی خاصی فرض می‌کنه واقعیت هم همینه آدم بی اصالت یه کم بهش بها بدی دور برمیداره دیدم از اینا آخر سر هم رفت خیانت کرد برعکس اونجوری دیدم که پدر زن اول زندگی بهشون  خونه داده و داماد خودش سخت کار و کرده و بهترین خونه و ماشین رو خریدن 

دقیقا منم نظرم همینهاما اهل قناعت و کنار اومدن نیستمحس بدیم دارم خواستگارارو به خاطر بحث مالی رد میک ...

عزیزم حس از هیجانه

اگر در خودت قناعت و کم خرجی نمیبینی هرگز با پایینتر از خودت ازدواج نکن چون اونوقت دوتاتون بدبخت میشین

با پدرتم منطقی صحبت کن یکوقت جلو خواستگارا نخ ندن از فکراشون

من زخم خورده همین اشتباهاتم‌..

یعنی مقید به نماز روزه حرام حروم هست؟ببین برای رشد خودش چه برنامه هایی داره

بله هست. میگه سعی میکنم تو کارام خدا رو در نظر بگیرم و کاری از دستم برمیاد برای دیگران انجام بدم.

نه خدا رو شکر. یعنی تا اینجا که نه

ببین وضع مالی واقعا الان مهمه 

سرمایه داشتن مهمه

اما راستش من دیدم شخصی که خواستگاریش وضعش صفر بود اما باتلاش بدست آورد بستگی به طرفت داره

می‌دونی مردی که جنم داره یه عمر دلت بهش قرصه اگه واقعا تو این جنمو درش دیدی (علاوه بر اخلاق خوب و مح ...

دیگه تا ۳۹ سالگی این جنمش نباید فعال میشد!

به نظرم یا هوشش پایینه یا زیاد سادست یا هرچی بلاخره اینده مالی هم بعیده پیشرفتی کنه چون اوج تلاش و خلاقیت و جوانی تا ۴۰

دیگه تا ۳۹ سالگی این جنمش نباید فعال میشد!به نظرم یا هوشش پایینه یا زیاد سادست یا هرچی بلاخره اینده ...

اتفاقا باهوشه اما یه کم بی فکر و بی خیاله. باری به هر جهت زندگی کرده

تنها راهش اینه شغلش تغییر بده درآمدش بیشتر بشه

قبول نمیکنه