2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده افسردهههه🥲💔

149 بازدید | 7 پست

خانوادم خیلی افسردن بخدا ولشون کنی ۳ ۴ ماه از خونه بیرون نمیان حالم رو بهم زدن دیگه خیلی هم بس ادبن دیگه اصلا نمیتونم تحملشون کنم بی منطقن و زورگو خسته شدم از دستشون امروز میخواستم برم خونه خالم مامانم نداشت بخرادخالم یه آدم شاو و اهل تفریح پیشش خیلی حالم خوبه ولی پیش خانوادم انگار اومدی مراسم ختم😑💔چیکار کنم خسته شدم ازشون🥲

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده منم همینن مجبورم همش تو خونه بشینم. همه سر کار خودشونن حتی با هم‌شام و ناهار هم نمیخوریم هر کس تو اتاق خودش. مهمونی اینا هم‌ نمیریم هیچ وقت. باید تحمل کرد

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔