2777
2789
عنوان

دلم واقعا برای خواستگارم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 107 پست
الان یه خواستگار دارم وکیله دپسه ساله وکیل شده، خیلی ابراز علاقه میکنه، خوش قد و بالا و خوشتیم و نسب ...

وکالت زود به نتیجه میرسه اگر خودش عرضه داشته باشه و پیگیر باشه

من دقیقا با دلسوزی ازدواج کردم به نظرم بدترین نوع ازدواجه هر دو بعدها به خاطر این اختلافات رنج خواهی ...

از چه نظر تناسب نداشتین؟

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ولی حیف اخلاقش خیلی همونیه که میخواستم

فقط اخلاق مهم نیست 

خانوادش ، فرهنگش ، سطح مالی ، گذشته ای که داشته 

حتی اگه شما کودکی خوبی داشتی ولی ایشون پر از رنج بزرگ شده نمیتونین همو درک کنین 

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
فقط اخلاق مهم نیست خانوادش ، فرهنگش ، سطح مالی ، گذشته ای که داشته حتی اگه شما کودکی خوبی داشتی ولی ...

ما 4 تا اختلاف داریم. یکی اعتقادی که اون زیاد مقید نیست. یکی ظاهری که 40 سانت از من بلندتره. یکی شخصیتی که اون به شدت شیطون و من خیلی آرومم. یکی هم مالی که حتی توان اجاره ی خونه هم نداره

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
واقعا این کار درسته به نظرتون؟ ماهم وضع مالیمون خیلی خوبه اما خواستگارامون مالی پایینترن که حق دارن ...

عزیزم لیاقت شاید کلمه درستی نباشه

بهتره بگیم نباید مرد که وظیفه تامین مالی داره رو اینجوری با خونه و ماشین دادن خانواده همسر تامین کرد

چون به شدت اشتباهه

اول اینکه عزت تفس پسر داعون میشه هرچند خوشش هم میاد که مفتی صاحب همه چی شده اما غرورش پیش خودش میشکنه

دوم حس افتدار مرد که به شدت مهمه اونم خدشه دار میشه

سوم میشه وظیفه، و بعدها هم انتظار پول و کمک از خانم داره

چهارم حرص درش پرورش میده چون مال باد آورده این خصلت داره

و خیلی چیزای دیگه

پس اگر روزی تصمیم گرفتی با پسری پایینتر از خودتون ازدواج کنین باهمونی که پسر داره بسازید، و روی اموال پدرتون ارزوهاتون نسازید❤

حالا کارش چیه درآمدش چقدره خونه ماشین داره

شاگرد مغازه. ماهی 15 تومن. یه ماشین داره. همین

ما 4 تا اختلاف داریم. یکی اعتقادی که اون زیاد مقید نیست. یکی ظاهری که 40 سانت از من بلندتره. یکی شخص ...

اولیش اونقدر مهمه که دیگه هیچی به چشمم نیومد...

ادم ازدواج میکنه رشد کنه تو ابن دوروز دنیا بتونه بندگی خدارو کنه یک همراه خوب داشته باشه

اولیش اونقدر مهمه که دیگه هیچی به چشمم نیومد...ادم ازدواج میکنه رشد کنه تو ابن دوروز دنیا بتونه بندگ ...

اینکه میگم مقید نیست توی شعائر دینیه بیشتر. اهل هیئت و مراسم و اینا نیست. وگرنه توی حلال و حروم و این چیزا خوبه

عزیزم لیاقت شاید کلمه درستی نباشهبهتره بگیم نباید مرد که وظیفه تامین مالی داره رو اینجوری با خونه و ...

دقیقا منم نظرم همینه

اما اهل قناعت و کنار اومدن نیستم

حس بدیم دارم خواستگارارو به خاطر بحث مالی رد میکنم

این بحثا هم حرفای پدرمه و پشنهادای ایشون

عزیزم منم این موردو داشتم فقط از جامعه و اطرافیان گله میکرد و هیچی نداشت دلت براش نسوزه اولویت زندگیت خودتی اگه حس خوب داری کنارش بسم الله اگه نه خیلی راحت بیخیالش شو