2777
2789
عنوان

حاضرید دوتا بچه و همسرتون رو رها کنید برای تحصیل دکترا برید خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 92372 بازدید | 293 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هنوز که این کارو نکردمالان تو خونم هستمکنار شوهرم و دوتا بچه هامفعلا نظرخواهی کردم

بنظرم اشتباه محضه چون بعد پنج سال شاید شوهر شما زن بگیره و شما هم قعطا از رابطتون سرد میشین

و همینطور بچه ها ک عشق و محبت مادر میخاد بخصوص اگ دختر باشه ک تو بعضی از مسائل خصوصیش شما باید باشین نه پدر

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ  
بابت زن گرفتن شوهرم ناراحت نمیشمحق داره نیاز داره

بحث زن گرفتن شوهرتون نیست اینکه بچه هاتون نامادری بزرگ کنه این بده .زن امین حیایی رفت خارج درس خوند ولی بچه نداشت ب علایقش رسید شما هم اگه مث اون بچه نداشتین میتونستین برین نهایتش این بود شوهرتون زن بگیره همین اما حالا ۲تا دسته گل دارین ....چ رشته ای هستین؟؟کارتون چی بود ک ترکش کردین ۱۰سال؟؟

قطعا بهش اجازه ازدواج موقت تو موقعی که نیستم رو میدماین دیگه اسمش خیانت نمیشه

خانوم دکتر آینده درایتتون ستودنیه!

تجربه زن بابای صیغه‌ای برای بچه‌ها به علاوه تکه پاره شدن خانواده برای برآورده شدن میل مادرشون به تحصیل در خارج از کشور! واقعا معامله ارزنده‌ایه!!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
قطعا بهش اجازه ازدواج موقت تو موقعی که نیستم رو میدماین دیگه اسمش خیانت نمیشه

اگر این ازدواج موقت تبدیل ب دائم شد چی ؟!

درس خوبه اما ب چ قیمت درس بخونی برگردی ببینی دیگه جایی تو زندگیت نداری ارزش داره 

ببین کدوم ب اون یکی میچربه