2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 17811 بازدید | 424 پست
خوب

بعدش پریود شدی تموم شدی فرداش برو بیرون ب بهانه ی گذاشتن ای یو دی برگرد بگو گذاشت گف فعلا نزدیکی نکن روز چهارده پریود برو یدونه هم سونو بده ب دکترت هم بگو شرایطت رو بعدش بیا خونه بگو دکتر گفته نزدیکی آزاده میتونی داخل بریزی یکمی هم خودتو ناراحت نشون بده خب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی شوهر منم همینجور بود. خلاصه بعد از ۶ سال زندگی من یهو باردار شدم و خودبخود بعد یکماه سقط شد. خودمم از بچه متنفر بودم. بعد از سقط دیدم انگار شوهرم ناراحته. نمیدونم چطور شد که یکسال بعد از سقط دوباره جلوگیری نکردم و قرص اورژانسی هم نخوردم باردار شدم. الان دوتامون عاشق دخترمون هستیم

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
دعا کن برا منم بشه

ببین من وقتی فهمیدم باردارم اینقدر گریه کردم از ناراحتی که سقط شد. اینقدر بیزار بودما.

بنظرم اگر شوهرت علاقه نداره بدون نظر اون باردار نشو. چون بعدها ممکنه هر اتفاقی بیفته و تورو مقصر بدونه. یا توی بچه داری باهات همکاری نکنه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)