2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 17947 بازدید | 426 پست
خوب

اگه مشکلی نداشتی  ک چ خوب و عالی بیا خونه ب شوهرت بگو خسته شدم هی زودی کنار میکشی موقع رابطه میخوام برم ای یو دی بزارم فقط هزینه اش اینقدره ب نظرت این کارو کنم حتما این چیزی ک گفتم رو بگو ک شک نکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا رو شکر عاقل تر از اینم که به افکار سمی شما اهمیت بدم ،خوشبحال شما فهیم ها

عزیز دلم 

دلیل نمیشه عصاب نداری سر کاربران خالی کنی 

میآید از این که کاربران حرفی میزنن میتوپید

برای بچه دار شدن هم یکم از اخلاقت اوکی کنی عالی میشه 

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
پدر نداره مادرشم تاپیک رو بخون عجوزس

وااای چه مادرشوهری

یه جوری شوهرتو راضی کن مثلا بگو همه کارا بچه بامن.صفر تا صدش بامن.از تو هیچی نمیخام

شده التماسش کن تا بچه دار بشی مادرشوهرت بشینه سرجاش

عزیز دلم دلیل نمیشه عصاب نداری سر کاربران خالی کنی میآید از این که کاربران حرفی میزنن میتوپید برای ب ...

دلیل نمیشه هر کی تاپیک میزنه رو بگیرید به توهین و هر چی می‌رسید بگید 

دلیل نمیشه هر کی تاپیک میزنه رو بگیرید به توهین و هر چی می‌رسید بگید

وااا ما به تو توهین نکردیم که

فقط گفتیم معنیش یکیه شما از اول تاپیک قاطی داری به همه میپری 

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
وااا ما به تو توهین نکردیم کهفقط گفتیم معنیش یکیه شما از اول تاپیک قاطی داری به همه میپری

الان یکی میگه به خاطر پولش شوهر کردی ، یکی میگه حقته  هر چرتی گفتید بعد من میپرم به بقیه؟ مهم نیست نظر های منفی برام 

الان یکی میگه به خاطر پولش شوهر کردی ، یکی میگه حقته هر چرتی گفتید بعد من میپرم به بقیه؟ مهم نیست ن ...

اگه مهم نیس بی حرفی بگذر حرص خوردن ندارن ک