2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 12973 بازدید | 341 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیلا اینه که خواهرش که ۲۰ سال ازش بزرگتره ۴ تا بچه قد و نیم قد داره که شوهر من تمام بچگیش رو تو است ...

خب این آخه دلیل نمیشه 

کسی که خرج بچه کس دیگه رو میده یعنی اینقدر اونا رو دوست داره که خرجشون میکنه چرا نباید دوست داشته باشه خودش بچه داشته باشه؟؟؟؟

ضمنا یادمه گفتی با بچه پرورشگاه اوکی بوده قبلا 

خب چرا اونو اوکی بوده ولی بچه خودش نه؟؟؟؟

عزیزم ناراحت نشو ولی دنیا خیلی زیر و رو داره 

من به همسرت مشکوکم خیلییی 

قشنگ مسخصه چ شخصیتی داری..ادم از هم کلام شدن با شما دچار .....میشه😑فقط بلدین بی ادبانه بپرین بطرف خ ...

نمی‌فهمم این حجم از خودگیری برا چیه .حرف شما مصداق زوری باردار شدن بود حالا انکار می‌کنی اوکی

چیه همتون یه جمله رو خوندین بقیش هم بخون صد بار نوشتم اون گفت دوست نداره منم گفتم بی بچه نمیشه هر وق ...

خب بعد همون روزای خواستگاری که صحبت کردین آخرش به چه نتیجه ای رسیدید کلا بچه میارید توافق کردید یا گفتید تو زندگی ببینیم چی پیش میاد ؟به هرحال باید قبل از ازدواج که اون گفته نمیخواد شما کامل به یه توافقی میرسیدید 

خوب چی بهت رسید؟

خیلی واضحه به جواب تاپیکت رسیدم. شما به خودت خیانت کردی. صرفا به خاطر پول زنش شدی با خودت گفتی بعدا راضیش میکنم. الان نه خودت آرامش داری نه میزاری اون تو زندگی باهات حالش خوب باشه اینو بپذیر اون حق داره کاملا

خب این آخه دلیل نمیشه کسی که خرج بچه کس دیگه رو میده یعنی اینقدر اونا رو دوست داره که خرجشون میکنه چ ...

نه بابا یبار گیر دادم آزمایشی داد مشکلی نداره فقط میگه نمیخوام ، اونم مخصوصا تو ایران اصلا نمیخوام

خب بعد همون روزای خواستگاری که صحبت کردین آخرش به چه نتیجه ای رسیدید کلا بچه میارید توافق کردید یا گ ...

نه آخر جلسه گفت پس دیرتر میاریم ، ولی الان میگه کلا حرفش رو نزن