2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 8225 بازدید | 237 پست
خبببب پس یهو جوری میگیره ک خودتم متعجب میشی.غصه نخور بابا..بنظرم استرس بارداری بگیری سریع میشی.طبیعی ...

تو این ۴ سال که نشده ، همه فامیل زنای درو داغون و بی سلیقه بچه دارن ، هر چی فقیر و بدبخته بچه داره ، بعد ما 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اصلاااا بچه نمی‌خواستم 

کلا از بچه ها بیزار بودم 

همسرم هم چون میدید من نمی‌خوام چیزی نمی‌گفت 

بعد از ۷ سال ناخواسته باردار شدم و اول تصمیم بر سقط گرفتم ولی دلم نیومد و اجبارا نگهش داشتم 

الآنم همین یدونه رو داریم و گاها فکر میکنم اگه ناخواسته نمیشد هیچوقت فکر بچه دار شدن به سرم نمیزد

بابا چی میگین شماها .واقعا شما خونه خراب کنین شوهر اسیبچه نمیخواد راه دارین یاد می‌دیم دو روز دیگه ا ...

حرف دهنتو بفهم مگه من گفتم برو زوری باردارشو باهزارتاکلک؟میگم طبیعی درصد خطاش بالاس میگیره ناراحت نباش.چشماتونو قبل حرف زدن بازکنید لطفا

خب ایشون الان میگه من هیچوقت اوکی نیستم پس بنا به حرفی که زدی که جفتمون اوکی شدیم هرگز اوکی نمیشیم ت ...

دلیلا اینه که خواهرش که ۲۰ سال ازش بزرگتره ۴ تا بچه قد و نیم قد داره که شوهر من تمام بچگیش رو تو استرس و مریضی و مسولیت اون بچه ها بوده هنوزم شوهرم مخارجشون رو میده

امثال تو برام مهم نیستن هر چی میخوای وز وز کن

حیف وقتم که واسه توضیح دادن به توگذشت همون موقع اگه بادوتا بزرگتر جریانو درمیون میزاشتی الان بچه توبغلت بود .من شرایط خودمو توضیح دادم بعدشما توهین میکنی دوسنداری واقعیتو بشنوی نظرنخواه