داداشم فهمید قهر کردم دلیلش رو گفتم که چون مادرشوهرم اینا همش خونمون بودن قهر کردم اونم با اینکه حق رو به من داد ولی گفت اگر اومد دنبالت برو، سر شب شوهرم اومد جیگر اورده بود(دقیقا هفته پیش این موقع بود که من جیگر میخواستم شوهرم دعوا راه انداخت) گفت بیا جلو در بخوریم و داداشم باهام اومد پایین گفت اگر برای به دست اوردن دلش و عذرخواهی اومدی اداب و رسوم خودش رو داره همینجوری نمیشه و ما نمیذاریم خواهرم برگرده. منظورش این بود گل و شیرینی بخر بیار ولی در لفافه هم منظورش این بود که خواهرم برمیگیرده😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معصومه جان گل؛ لطفا حرفهای مشاوره بصورت پادکست و صوتی معرفی میکنید؟ من مجازی ندارم .جایی که سایت باش ...
با اجازه تون من چند تا از پادکست هایی که گوش میدم رو اینجا بگم ،پادکست این نقطه راجب مدیتیشن و آزاد سازی ذهن صحبت میکنن راجب اینکه سخت نگیریم و خودمون رو یه جاهایی بسپاریم به مسیر زندگی ،پادکست جافکری راجب موضوعات مختلفی صحبت میکنن از قبیل ،کار آفرینی،خود شناسی،برنامه ریزی ،روانشناسی ،یکی از اپیزود های محبوب من تو جافکری شس قسمتی هست که محمد جواد فروزان نژاد راجب احساسات و دلبستگی ها صحبت میکنن و اینکه چی میشه که دعوا میشه و چطور رابطه رو ترمیم کنیم ایشون خیلی مطالب عمیق و جدیدی رو عنوان میکنن پیج اینستا و کانال یوتیوبشونم عالی هست ،پادکست بعدی که عاشقشم چای با بنفشه هست قصه های شیرین از نظامی رو روایت میکنن مثل قصه ی خسرو وشیرین ،نوع خوانش و روایتگریشون خیلی شیرینه من عاشقشم 🥰رادیو راه از مجتبی شکوری هم خیلی خوبه وراجب کتاب ها، روانشناسی و خود سازی صحبت میکنن ،کتاب باز و کارهای سروش صحت رو هم دوست دارم ،پادکست رادیو دیو، رادیو مرز،رادیو رواق و رختکن بازنده ها هم خیلی شنیدنی هستن ،اگر به ادبیات علاقمند هستین کانال یوتیوب دکتر رشید کاکاوند رو توصیه میکنم عالیههه از قصه های شیرین ادبیات میگن و یه بخشی دارن که به طور ویژه شرح غزلیات حافظ روکار میکنن که بسیار جذابه ،راستی از اپلیکیشن طاقچه هم میتونین کلی کتاب بخونین روی اشتراک ساله شون تخفیف دارن و قانونی و بارضایت ناشر میتونین به کلی کتاب دسترسی داشته باشن هم نسخه ی نوشتاری هم صوتی نوشته هام طولانی شد امیدوارم که از شنیدنشون لذت ببرین ♥️