2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 33267 بازدید | 861 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام استارتر جان.. بعد از یه عمر دنبال کردن خاموش، دلم خواست بهت تبریک بگم ک روزگار هنوزم برات جای جبران باقی میذاره و هنوووزم میتونی بگی میتونم از نو شروع کنم

میدونی‌.. خیلی وقتا این امکان نیست و با یه اتفاق هما چی تموم میشه

کاش بدونی چقدر این فرصت ارزشمند و حیاتیه و کاش یادت نره ک همسرت نسبت بهت احساس care داره و این مهمترین چیزیه ک یه زن میخواد.. اینکه تو اوج عصبانیت یا اتفاقای مختلف این حسش هنوزم هست یه نعمته

امیدوارم ک این اتفاقا باعث شن اشتباهای زندگی کمتر بشه و آرامشتون بیشتر

امید وارم بتونین ذهنتون رو کنترل کنین و از تموم اتفاقای گذشته درساشو بردارید و دگ برنگردین بهش❤

الان دیدم پیام هات رو ،خدارو شکر که همه چی ختم بخیر شد 😍♥️مامانم همیشه حرف قشنگی دارن میگن همسایه م که شاد باشه منم حالم خوبه و شادم ،منم وقتی امشب فهمیدم بعد مدتها حس و حال خوبی داشتی خیلی خوشحال شدم الهی که همیشه کنار هم خوش باشین رویِ قشنگ زندگی رو کنار هم بگذرونین از این به بعد سعی کن  خوشی های دنیارو بیشتر از سختی هاش ببینی و اول برای حال خوب خودت و بعد همسرت از خودت و زندگیت بیشتر مراقبت کن ،الهی شکر بابت اتفاق های خوب امروز😍♥️

سلام استارتر جان.. بعد از یه عمر دنبال کردن خاموش، دلم خواست بهت تبریک بگم ک روزگار هنوزم برات جای ج ...

مرسی عزیزم خیلی خیلی لطف دارین.

واقعا خدا خودش نگهدار زندگیمون بود من خودم یه جاهایی حس میکردم دیگه تمومه و درست نمیشه

عزیزم باورکن ازته دلم خوشحال شدم طوری که دستام از هیجان زیاد میلرزید 

این مدت رابطه ی شما وهمسرت حتی از رابطه ی خودم باهمسرم و دخترم برام مهم تر بود.

امشب عمیقا احساس خوشحالی کردم و میتونم بگم باخیال راحت میخوابم.

انگار که گره از مشکل خواهرم بازشده باشه دقیقا درهمون حد احساس ارامش دارم

امیدوارم همیشه خوش خبرباشی

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
مرسی عزیزم خیلی خیلی لطف دارین.واقعا خدا خودش نگهدار زندگیمون بود من خودم یه جاهایی حس میکردم دیگه ت ...

خداروشکر که درست شده

از این رابطه قشنگتون مراقب کن💕دیگه میدونی باید چیکار کنی مراقبت کن از عشقتون😍💕