2777
2789

اگه با رهایی باشه خیلی قدرتمنده

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی

یعنی ی چیزیو بخوای ولی ترس نشدنش رو نداشته باشی

یطورایی بی تفاوت باشی

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

بچه ها سرخ پوستها یسری عقاید راجب ارتعاش دارن که واقعا بنظرم جالبه.

مثلا با یسری آواز بیکلام خاص بیماری هاشون رو درمان میکردن .هربیماری یک‌نوع آواز خاصی داشته ومعتقد بودن که هرکدام ارتعاش مخصوص به خودش رو داره.

بنظر من‌این همون قضیه ای هست که میگیم به هرچی معتقد باشیم کار میکنه.مثلا میگیم اسفند دود کردن چشم زخم و میبره.درواقع شاید بخاطر اعتقادی که داریم این اتفاق میفته

جالبه بدونید سرخ پوست ها معتقد بودن که زمین مادرشونه و آسمون پدرشون.

تو فصل بهار رو زمسن آروم راه میرفتن چون فک میکردن زمسن تو اون فصل بارداره.

هیچوقت گیاه سبزی رو از ریشه نمی کندن.یا مثلا فقط به اندازه نیازشون از هیزم و درختای خشک استفاده میکردن.

موقعی که میخاستن خونه بسازن خاک‌وزیاد جابجا نمیکردن.

اعتقاد داشتن طبیعت یه روح خاصی داره که همه‌چیز رو هدایت میکنه.

و بارون از نظرشون زیباترین سرود بوده