2777
2789
عنوان

چرا انقد شوهر نکبت من سرد مزاجه و مزخرفه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 84 پست
مرسی گلم😘

ما بعد از ۱۰سال ازدواج رابطه مون مثل اوله اونم فقط بخاطر مصرف گرمیجات اصلا سردی نمیخوریم بخصوص توزمستون درضمن شیره انگوروارده هم بهترین صبحانه است برای سردمزاج ها

خدایا خودت کمک کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما بعد از ۱۰سال ازدواج رابطه مون مثل اوله اونم فقط بخاطر مصرف گرمیجات اصلا سردی نمیخوریم بخصوص توزمس ...

والا ما برنج زیاااادمیخوریم شوهرمم صبح و شبش فقط نوشابست😂اصلا دقت به گرمی و سردی غذاها نمیکنم خداروشکررابطمون هم خیلی خوبه ولی میخوام بیشترشه🤣🤣ازاین ب بعد سعی میکنم بیشتر دقت کنم من اصلا نمیدونم چی گرمه چی سرد فقط بعضیارو😂

والا ما برنج زیاااادمیخوریم شوهرمم صبح و شبش فقط نوشابست😂اصلا دقت به گرمی و سردی غذاها نمیکنم خدارو ...

برنج رو همیشه بازعفرون یازیره سیاه میل کنید

خدایا خودت کمک کن 
له کنم بریزم روبرنج همونجری سرو کنم؟تو دهن تلخ نمیشه؟ببخشید عزیزم ازت سوال میپرسم چون من اصلا از زیر ...

نه تلخ نمیشه که ما همیشه میخوریم البته من برنج رو دمپخت می کنم

خدایا خودت کمک کن 
نه تلخ نمیشه که ما همیشه میخوریم البته من برنج رو دمپخت می کنم

منم دمپخت میکنم ولی شوهرم زیاد دوس نداره.شوهر من که اکثرا خونه نیست ماهی چندروز میبینمش.انشالله وقتی تونستیم بریم پیش هم دیگه خیلی رعایت میکنم چون سردیم برای بدن خوب نیست خودشم طبع بدنش به شدت گرمه