2777
2789

حسرت یه محبت 

یه توجه 

یه نوازش عاشقانه 

به دلم مونده الان ۱۵ساله از ازدواجم گذشته هنور نتونستم کنار بیام

کلا خیلی خشکه 

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

چرا باید کنار بیای

تو حقته تو رابطه‌ات نیازهای عاطفیت برطرف شه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا باید کنار بیایتو حقته تو رابطه‌ات نیازهای عاطفیت برطرف شه

التماسش میکنم میم طلاقم بده نمیده 

اینقدر تو گوشش حزف میزنم اگر دیوار تغییر کرد اونم میکنه

دیگه ازش ناامید شدم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

بلد نیستن 

خودتون دس به کار بشین 

هنوز دیوارهای خلق و خوی جوانی بینتون نریخته 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

تغیر که نمیکنه تازه بدتر هم میشه

کنار اومدم ولی منم مث خودش شدم اینجوری خیلی بهتره

البته تو خونه که تنهام یهو میزنم زیر گریه و برا بدبختیام غصه میخورم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

عزیزم شوهر منم همین بود کلا خانوادش ازش فراری ان ..

ولی مثل موم تو دستمه خیلی هوام داره ..

مثل اون تبلیغا شد   

من کلاس همسرداری شرکت کردم تو ایتا هست خیییلی عالیه ..

خواستی برو یه سر بزن خوشت اومد شرکت کن