2777
2789
عنوان

اونایی که شوهرشون بداخلاقه تونستید کنار بیاید😞چرا من نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 31 پست
تو بهش محبت کن ک یاد بگیره

یه روز دونوع غذا براش درست کردم باکلی مخلفات اومد سر سفره گفت بلد نیستی که این همه غذا خورده نمیشه چرا این کارو کردی

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مننن🤣🤣🤣من تا یک سال و نیم همش دعوا داشتم خشک شکاک لوسخسیس هر اپشن بدی ک فکرکنی داشت شوهرم

جداشدی؟

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
شوهر منم خشکه اوج محبتش یه دستی میکشه به سرم اونم اینقدر مصنوعیه که چندشم‌میشه

خب مشکلی نداری؟

من خانوادم هم همینطور بودن یادمه یه بار مامانم دعوام کرد فرار کردم رفتم بغل بابام 

بابام سرم داد کشید گفت کار اشتباه کردی باید کتک بخوری میای پیش من 

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
یه روز دونوع غذا براش درست کردم باکلی مخلفات اومد سر سفره گفت بلد نیستی که این همه غذا خورده نمیشه چ ...

بگو میزارم برا شب ک نظام دوباره اشپزی کنم و وقت کافی  داشته باشم تا شب تو بغلت باشم😐

یه سرب تاپیک الانم بزنی میفهمی بدتراز شوهر سردخشک چی میتونه باشه

شوهرمن تاوقتی زورگویی هاش تحمل کنی مخالفت نکنی باهاش خوبه یه لجبازیه اگر چیزی ک میخوادانجام ندی تلافی میکنه 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
بمیرم برات باادم بداخلاق خیلی سخته زندگی من مامانم وداداشم بداخلاقن ،بخدا من دیگه نمیتونم تحملشون کن ...

منم از  خانوادم زیاد محبتی ندیدم ولی اینطور افسرده نشده بودم چون امید داشتم ازدواج کنم الان که امیدم ناامید شده افسرده شدم فقط منتظرم مرگم برسه

بلد نیستن خودتون دس به کار بشین هنوز دیوارهای خلق و خوی جوانی بینتون نریخته

باشوهرزورگو چیکارکنیم مثلا اگرچیزی طبق میل خودش پیش نره انقدلجبازی میکنه تلافی بشه مخالفتت

تغیر که نمیکنه تازه بدتر هم میشهکنار اومدم ولی منم مث خودش شدم اینجوری خیلی بهترهالبته تو خونه که تن ...

افسرده نشدی؟من افسرده شدم 

چیکار میکنی ک پرانرژی باشی

نه یواش یواش تغییر کردپیرشدم ولی یکمی موثر بود از ۱۰۰درصد65 درصد درست شده ولی کاش استقامت نمیکردم ک ...

یعنی چی چرادرست نشه؟

خب مشکلی نداری؟من خانوادم هم همینطور بودن یادمه یه بار مامانم دعوام کرد فرار کردم رفتم بغل بابام باب ...

کلا شخصیتش خشک و جدیه با منم اونجوریه خواهراش به شوخی میگن چطور از این بشر بچه دار شدی ؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

التماسش میکنم میم طلاقم بده نمیده اینقدر تو گوشش حزف میزنم اگر دیوار تغییر کرد اونم میکنهدیگه ازش نا ...

هی خواهر یا باید صبوری کنی یا جدایی من تازگی اقدام به طلااق کردم ترسیده 

خدایا تو بساز