2777
2789
عنوان

ابجیم همه جا باهام میاد حتی قرار😐 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 47 پست
بچه ۱۳ ساله رو میبری پیش دوست پسرت؟ تربیتش خراب میشه دچار بلوغ زود رس میشه بزرگتر از سنش رفتار میکنه ...

والا این خودش رل میزنه از منم بیشتر بلده دیگ روش باز شدع

کاربری دونفره😍😁 من خوشبخت ترینم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

براش مهم نیس والا نمیدونم چیکار کنم حتی رلمم الان فک میکنه من چقد بی شخصیتم با این خواهر

😑 حاجی خیلی حس قربانی گرفتی 

خواهر  از اول درست تربیتش نکردین یا تو فضای مدرسه و مجازی این مدلی شده ؟ ذکر مرود دومیه دورش کنید آینده اش خراب می‌کنه با خودش تو هم می‌کشه ته چاه

وا مگه میشه، حاضرشو برو بیرون درم ببند ببین میتونه بیاد یا نهخواهرمن اینجوری نیست اصلا

خوشبحالت خواهر تو کوچیکتره ازت یا بزرگتر

بخدا انگار مادر دوممه خستم کرده مامانم انقد زندگیو برام سخت نمیگیره این گرفته

😑 حاجی خیلی حس قربانی گرفتی خواهر از اول درست تربیتش نکردین یا تو فضای مدرسه و مجازی این مدلی شده ...

همینو بگو اخه  نمیشه چیزی گف خودشو میزنه ب سلیطه بودن

خوشبحالت خواهر تو کوچیکتره ازت یا بزرگتربخدا انگار مادر دوممه خستم کرده مامانم انقد زندگیو برام سخت ...

کوچیکتره 12سالشه

البته الان سینگلم ولی وقتی تورابطه بودم اصن اینجوری نبود، به مامانت بگو

تو هم سلیطه باشکاشکی خواهر من بود یه کیسه بوکس درست میکردم ازش از داداشم عذاب وجدان میگیرم بچه خوبیه

دقیقا دلم میخواد همینکارو کنمممممممممم