2777
2789
عنوان

کیا میخان وزن کم کنن اما اراده ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 97 پست

فقط انگیزه و همراه که باشه ادم خیلی راحت وزن کم میکنه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
من۶۸کیلو ام با قد۱۶۴میخام بشم۵۵اکر پایه ای بیا رقابت کنیم و هرروز بهم اطلاع بدیم چیا میخورین چکار می ...

منم هستم

۱۲ کیلو باید کم کنم

۱٠ که تهشه

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باید ۱۲ کیلو کم کنمبا رژیم کالری شماریسوال مثلا کالری شمار برای من ۹۵٠ کالری در روز ثبت کردهمن اگ ...

عزیزم من کالری شمار نمیکنم نمیدونم همه چی میخوریم ولی اصولی

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
اره حتمامیخوام ارادم قوی شه تنهایی نمیتونم دقیقا مث تو قبلنا توی دو س سال نزدیک ۱۰ کیلو و بیشتر کم ک ...

عزیزم تایپک های قبل هم خوب پیش رفت اما بعدش کسی اصلا فعالیت نداشت پاک کردیم

من میخام همه تو گروه فعال باشن 

درکنار رژیم دوست باشیم کنار هم تا ب هدفمون برسیم

موافقین گروه رو درست کنیم از فردا صبح شروع کنیم؟؟

من۶۸کیلو ام با قد۱۶۴میخام بشم۵۵اکر پایه ای بیا رقابت کنیم و هرروز بهم اطلاع بدیم چیا میخورین چکار می ...

بله .منم فقط همراه میخام که کنارهم وزن کم کنیم انگیزه بدیم

من هستم پسهل ورزشی یا نه

اره ورزشم میکنم