2777
2789
عنوان

بهترین و بدترین ویژگی همسراتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 88 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانوادش ماییمنه برا بابای من خواهرا و مادر و برادرا اولویتن براشون میخره خرجی میده برا ما نهغیرتی خو ...

آهان خانواده خودش ،فکر کردم خودتونو میگی 👌

اون اسمش کنترل چیه که اذیت میکنه،غیرت نیست 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
بهترین امیدوار به آینده تو بدترین شرایط، صبور بدترین غُد یکمم لجباز

خوبه پس قابل تحملن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اخ اخ برعکسیم مااونقدررررررررر حرف میزنه اخرسر خودش اعتراف میکنه خیلی حرف زده😂😂😂بعد فک کن هی بهم ...

چق شبیه ما هستین

منم همش حرف میزنم 

هرچقدر میپرسم که چرا کم حرف میزنی

میگ مگ تو میزاری حرف بزنم😐💆🏻‍♀😂

ویژگی بد نداره ولی سرعت من بیشتره و تامل اون بیشتراین گاهی باعث حرص خوردن من میشه😁با آرامش و تفکر ...

منم سرعت لاک پشتیم

من پا میشم اماده شم اون هنوز میخواد بره حموم فلان

بعد میاد وایمیسته جلو در من هنوز لباس نپوشیدم🤣😭

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

استارتر حالا گفتی مردا کم حموم میرن؛ زن همه ی مردای  تر و تمیز و ۲۴ ساعته داخل حموم؛ اومدن تو تاپیک😂😂

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
وای کاش همسر من اینحوری بود روز هست دوبار میره مث اردک کل عمرش تو حمومه 😑😑

خیلی خوبه ک تمیزن

من شوهرم به بهداشت خیلی اهمیت میده اینجوری نیس

خداروشکر😍

منم سرعت لاک پشتیممن پا میشم اماده شم اون هنوز میخواد بره حموم فلانبعد میاد وایمیسته جلو در من هنوز ...

😂

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

ارهدم ب دقیقه هم عطر میزنهالانم من از وقتی از پیشش برگشتم بوشو میدم

میبینی چ حس خوبیههههه 

خیلی خوبه😍

اخ اخ اخخخخ اینا خیلی بدننن ادم خودشو خیس میکنه😂😭

عصبانیتشم‌ دوست دارم چون با من کلا رفتارش فرق داره

تو بدترین دعواهامون حواسش بهم هست

بین عصبانیتش‌ میگه دوستت دارم

اصلا یجور عجیبی این بشر تو دلم رفته

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻