2777
2789
عنوان

لپ تاپ لطفا بیاید

116 بازدید | 42 پست

لپ تاپ در حد 42 میلیون چی خوبه .؟

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

برای چه کاری میخوای ؟

دانشجو ام . 

اما مثلا برای تولید محتوا و بعضی امکاناتش رو می‌خوام . 

مثلا یوتیوب بشه روش نصب کرد یا حتی یکم از نرم افزار های طراحی داشته باشه یا برنامه نویسی خوبه 

در مجموع قرارع معلم بشم هم برای معلمی هم برای دانشجویی 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشجو ام . اما مثلا برای تولید محتوا و بعضی امکاناتش رو می‌خوام . مثلا یوتیوب بشه روش نصب کرد یا حت ...

خب پس زیاد انتخاب سختی نداری تو این قیمت معمولا امکانات لپ تاپا بالاعه تو فقط باید به صفحه نمایش و مدل لپ تاپت دقت کنی بیشتر که چطوری دوسش داری

لپ تاپای سری ویوا بوک ایسوس تو رنج قیمتی خودت رو یه سرچ بزن 

رمش بالا ۱۶ باشه و چون معلمی حافظه بالا میخوای سعی کن یک ترابایتی یا بالا ۵۰۰ SSD مد نظرت باشه که معمولا تو رنج قیمتیت گفتم لپ تاپا این مشخصات رو دارن فقظ ظاهر و صفحه نمایش رو باید حضوری ببینی بهش توجه کنی

خب پس زیاد انتخاب سختی نداری تو این قیمت معمولا امکانات لپ تاپا بالاعه تو فقط باید به صفحه نمایش و م ...

ممنونم خیلی کمکم کردید خدا خیرتون بده 

با این رنج قیمت و مشخصات Asus  , i7 .

512گیک یا 1 ترا و رم 16 گیگ , گشتم اما کاستوم شده بودند همشون

ایراد داره به نظرتون ؟

برای چه کاری میخوای ؟

به نظرت واسه رشته‌ی مهندسی کامپیوتر و کد نویسی چه مدلی بهتره؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
میشه شما راهنمایی کنی چجوری میشه معلم شد؟

من فرهنگیان قبول شدم . از کنکور ، منظورتون با این هست ؟

اختصاصی فرهنگیان خیلی کمکم کرد که تراز10416 بهم داد با درصد هوش 65 و تعلیم تربیت 84 

من فرهنگیان قبول شدم . از کنکور ، منظورتون با این هست ؟اختصاصی فرهنگیان خیلی کمکم کرد که تراز10416 ب ...

موفق باشین من تصمیم دارم کارشناسی گرفتم آزمون بدم رشتم سینما هست نمی‌دونم می‌خوام یا نه ولی چون کمه معلم این رشته میگم شاید قبول کنن

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

موفق باشین من تصمیم دارم کارشناسی گرفتم آزمون بدم رشتم سینما هست نمی‌دونم می‌خوام یا نه ولی چون کمه ...

درست میگید اما فکر کنم اگه کارشناسی بگیرید دیگه نمیتونی فرهنگیان شرکت کنید می‌ره برای ماده 28 اگه اشتباه نکنم ‌. 

اره سخت نیست تلاش کنی حتما میشه ، قبلش خوب فکراتو کن . 

ممنونم خیلی کمکم کردید خدا خیرتون بده با این رنج قیمت و مشخصات Asus , i7 .512گیک یا 1 ترا و رم 16 گ ...

کاستوم شده اگه بخوای بخری که چیزای بهتری هم هست من خودم ترجیهم اینه نخرم بعدا اگه دیدم سیستمم دیگه قوی نیست میرم ارتقا و کاستومش میکنم 

ببین برند  ایسوس و  لنو  چیزای خوبی دارن 

توی سایت زومیت بگردی میتونی پیدا کنی با مشخصات و مقایسه کنی کدوم بهتره 

و کار تورو حتی یه لپ تاپ رم ۸ هم ساپورت میکنه که بعدا اگه کارت سنگین تر شد میتونی ارتقاء بدی به بالا تر حتی 

در کل سیستم خیلی قوی نیاز نداری فقط چون زیاد قراره با سیستم کار کنی سعی کن ملاک اصلیت نور وصفحه نمایشش باشه که اذیتت نکنه 

لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل IdeaPad Slim 3 15IRH8-i7 13620H 16GB 512SSDاین لپ تاپ فوق العاده ست... ۱۰ ...

لنوو میگن عمر باتریش به اندازه asus  نیست برای همین دلم میخواست ایسوس بگیرم