2777
2789
عنوان

لپ تاپ لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 48 پست
لنوو i7 من دارم واسه برنامه‌نویسی استفاده میکنم خیلی خوبه از ایسوس که گرون تره بهتره

چه عالی 💖، چند وقته دارید .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اکثر دوستام ایسوس دارن فقط نمیدونم کدوم مدلش برای برنامه نویسی بیشتر کارایی دارهحدود ۳۰، ۴۰ میگم یهو ...

تو این بازه قیمتی ایسوس سری ویوا بوک که دیگه رم و حافظه های مختلف داره حضوری با توجه به بودجت هر کدوم رو خواستی میتونی بگیری

برنامه نویسی نیاز به سیستم خیلی قوی نداره و اینکه بعدا خواستی میتونی ارتقاء بدی سیستم رو 

یک سال و خورده ایسر کلاس اونایی که لپ تاپ ایسوس دارن خیلییی داغ میکنه یا چند ساعت مدام کار میکنن هنگ ...

خیلی خوبه ممنون واقعا 😍💖

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

من برنامه نویسم🙋‍♀️ لنوو دارم عالیه

عزیزم منظورم برنده نیست من قصد دارن ایسوس بگیرم

منظورم مدلشه هر برند هزارتا مدل داره نمیدونم کدوم بهتره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب پس زیاد انتخاب سختی نداری تو این قیمت معمولا امکانات لپ تاپا بالاعه تو فقط باید به صفحه نمایش و م ...

یه سوال بپرسم 

من همچین سخت افزاری برای لپتاپ مد نظرمه چه مدلی بگیرم 

Core i3 10th 

Ram 8 با قابلیت ارتقا 

قابلیت ارتقا حافظه داخلی ترجیحا HDD 

Display ips 

تو این بازه قیمتی ایسوس سری ویوا بوک که دیگه رم و حافظه های مختلف داره حضوری با توجه به بودجت هر کدو ...

آها ممنون از توضیحاتت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اکثر دوستام ایسوس دارن فقط نمیدونم کدوم مدلش برای برنامه نویسی بیشتر کارایی دارهحدود ۳۰، ۴۰ میگم یهو ...

ولی به نظرم راه دوستات رو نرو لنوو هم یه نگاه بندازه اونم خیلی خوبه 

الان چک کردم ویوا بوک ایسوس که دیگه میان رده حساب میشه بدجور قیمتاش رفته بالا 

دست خودته ولی لنوو رو هم مد نظرت داشته باش 

ولی به نظرم راه دوستات رو نرو لنوو هم یه نگاه بندازه اونم خیلی خوبه الان چک کردم ویوا بوک ایسوس که د ...

هنوز اصلا تحقیق نکردم صرفا قصد خریدشو دارم

حالا از استادم و بقیه هم میپرسم مقایسه میکنم

ممنون از راهنماییت 

یه سوال بپرسم من همچین سخت افزاری برای لپتاپ مد نظرمه چه مدلی بگیرم Core i3 10th Ram 8 با قابلیت ارت ...

این سه تا به نظرم به مشخصاتی که میخواستی بخوره 

ASUS VivoBook 15

پردازنده: Intel Core i3 10th Gen

حافظه RAM: 8GB با قابلیت ارتقا

HDD با قابلیت ارتقا به SSD

15.6 اینچ IPS

HP 15s

حافظه RAM: 8GB با امکان ارتقا

HDD قابل ارتقا

15.6 اینچ با پنل IPS

Lenovo IdeaPad 3

حافظه RAM: 8GB قابل ارتقا

HDD یا ارتقا به SSD

15.6 اینچ IPS

سلام 

این لپتاپ لنوو به نظرم عالیه لینکش کپی کنید مشخصاتشو ببینید و قیمتش 38500 هست 

basalam.com/samtrading/product/18840629

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

قیمت 38500 تومن لنوو مدل IdeaPad Slim 3 

من سه ماهه دارمش برای کارهای برنامه نویسی فوق العادست 

مشخصاتشم اینه : 

رم : 16 گیگابایت مدل LPDDR5

سی پی یو : نسل 13 اینتل مدل 13620H

هارد : 512 گیگابایت SSD

وزن سبک : 1.62 کیلوگرم

گرافیک آنبورد : UHD Graphics (integrated)

صفحه نمایش : فول اچ دی TN تقریبا مات

دارای وب کم HD و ضبط صدای عالی

درگاه های ارتباطی : USB Type-Cشیار کارت حافظهجک 3.5 میلی‌متری صداWi-FiHDMIDisplayPortBluetoothUSBThunderbolt 4باطری لیتیوم پلیمیری عالی ( این نوع باطری ها برخلاف باطری های قدیمی خراب نمیشود )

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود