2777
2789

چقدر قربون صدقم میرفت چقدر دوستم داشت خدایا

یادمه آخرین باری ک پیشش بودم سرشو خم کرد پایین پامو بوسید

پسر معمولی هم نبود کراش‌العامینی بود واسه خودش

۴ سال باهم بودیم بهترین دوران زندگی هردومون بود ب قدری شور و شوق داشتیم انگار روز اول رابطمونه

ولی من بنا ب دلایلی کات کردم باهاش ۱ ماه بعد از کات بهش پیام دادم خیلی سرد جواب داد 

یکی دوماه بعدشم در کمال ناباوری رفت تو رابطه با ی دختره ولی فقط ۲ هفته باهم بودن

دوست دارم بهم پیام بده تا بفهمم هنوز ب فکرمه ولی من دیگ هیچوقت جوابشو ندم

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیاماتونو حذف کن

اصلا دلم نمیاد چندماهه دارم تلاش میکنم فکرشم عذابم میده

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

چقدر مثل منی عزیزم

اخی عزیزم شمارو میشناسم

خیلی سخته جسمت با یکی دیگ باشه دلت با یکی دیگ

اون صحنه پا بوس کردن رو نتونستم تصور کنم آخه با سر خم کردن نمیشه حداقل باید زانو زد

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

چرا کات کردی دیوونه وقتی اینهمه دوسش داری؟

چون اختلاف فرهنگی داشتیم

خانواده‌ش درحد ما نبودن

رفیق ناباب داشت

پول و پله هم نداشت

اون صحنه پا بوس کردن رو نتونستم تصور کنم آخه با سر خم کردن نمیشه حداقل باید زانو زد

تو ماشین نشسته بودیم طی یک حرکت رونالدینیویی سرشو خم‌کرد پامو بوسید🤣

اگه واقعا نمیخوایش پس بزار بره نه اونو عذاب بده نه خودتو

اونکه رفته دیگ پشت سرشم نگاه نکرد

ولی دارم خودمو عذاب میدم

اگه خودت کات کردی چرا الان اینجوری میکنی با خودت؟!

دلایلم این بودن

خانواده من بالاتر بودن از اون

اهل دود و دم بود یعنی سیگار

رفیق ناباب داشت خیلی زیاد

پول هم نداشت