2777
2789

سلام خوبین دوستان کسی هست از شوهرش و خانواده شوهرش متنفر باشه؟؟دلیلشم بگید یکم امیدوار بشم فقط من نیستم ک از خودش و کاراش متنفرمممم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فقط از مادرشوهرم متنفرم

خانواده خودش هم ازش متنفرن از بس خودخواه و فحاشه بی تربیت

پدرشوهرم که سالهاست ترکش کرده

خواهرشوهرمم بد بخت کرده که اونم تازگیا ترکش کرده

چرا زنش شدی پس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بنا به دلایلی حالا مجبور شدم  اوایل راضی بودم از ازدواج ولی کم کم فهنیدم ادم بی احساسیه واسه همین متنفر شدم ازش

من از شوعرم وکارهاش متنفر که نه چیزی فراتر از متنفرم ازش بدم میاد 

هر لحظه ارزو میکنم بمیره .نذر مرگش کردم.

ولی نه دعاهام درموردش اجابت میشه ونه نفرینام.

من درکت میکنم .خیلی سخته از کسی متنفر باشی ومحکوم به زندگی بدون عشق با هاش باشی

تا پای نفر سومی در کار نباشه متنفر نمیشم پس دنبال حاشیه نباش

همیشه که نباید پای نفر سوم وسط باشه وقتی حتی تو بیمارستان باشی نیاد ملاقاتت فقط برا رابطه جنسی بخادت هیچوقت محبت نکنه بهت احترام به خانوادت نذاره متنفر که نشی حداقل سرد میشی

من از شوعرم وکارهاش متنفر که نه چیزی فراتر از متنفرم ازش بدم میاد هر لحظه ارزو میکنم بمیره .نذر مرگش ...

دقیقاً منم همینطور نه نفرین کارسازه نه دعا فقط دارم میسوزم و میسازم هی به خودم دلداری میدم میگذره تموم میشه 

عزیز دلم شمام نصبت بکاراش بی تفاوت باش مثل خودش رفتار کن

اینجوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه زندگی میپاشه ادم بی خیالیه اگه بد رفتار کنم بدتر میکنه لجبازه حرف حرف خودشه کاری میکنه هزاران بار در روز خودتو نفرین کنی