2777
2789
عنوان

همش چتای قبلیمون عشق سابقمو میخونم و اشک میریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 22 پست
چون اختلاف فرهنگی داشتیمخانواده‌ش درحد ما نبودنرفیق ناباب داشتپول و پله هم نداشت

وقتی همو دوست داشته باشین بخدا اختلافا همش حل میشد 🤕۴ سال زمان زیادیه چطور تونسته تو سه ماه فراموشت کنه 

خودت کات کردی منم جاش بودم فراموشت میکردم

البته کات کردنمون ی جورایی تصمیم دو طرفه بود

بهم‌گفت من نمیتونم عوض شم تو دختر خوبی هستی اگ اذیتی برو

منم گفتم خداحافظ و رفتم ک رفتم

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونکه رفته دیگ پشت سرشم نگاه نکردولی دارم خودمو عذاب میدم

منم مثل توام ولی وقتی فکر میکنم اینده ای ندارم باطرف اگه بخام باهاش بمونم بدبخت ترمیشم پس ترجیح میدم  بهش فکر نکنم توام برای راحت فراموش کردنش ب منفیاش فکرکن

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
وقتی همو دوست داشته باشین بخدا اختلافا همش حل میشد 🤕۴ سال زمان زیادیه چطور تونسته تو سه ماه فراموشت ...

اصلا اینجور ادمی نبود خودم پشمام ریخته

ببین واسم میمرد ن اینکه فکر کنی الکی میگم

یبار گفتم کات کنیم‌مرد گنده جلوم زار میزد ک نرو

ولی وقتی کات کردیم ۲ ماه بعدش سریع با ی هرزه رفت تو رابطه

من دیگ عمرا باهاش برنمیگردم فقط یجورایی بهم فشار اومده از کارش

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

منم مثل توام ولی وقتی فکر میکنم اینده ای ندارم باطرف اگه بخام باهاش بمونم بدبخت ترمیشم پس ترجیح میدم ...

اره دقیقا دیدم اینده ای نداریم پا گذاشتم رو همه چی

تا زمانی ک با من بود هیچ بدی ای نداشت واقعا هیچی

فقط تنها چیزی ک باعث میشه ازش دل بکنم وارد رابطه شدنشه

البته کات کردنمون ی جورایی تصمیم دو طرفه بودبهم‌گفت من نمیتونم عوض شم تو دختر خوبی هستی اگ اذیتی برو ...

پس اولش سخته 

زمان همچیو درست میکنه تا بتونی فراموشش کنی

پس اولش سخته زمان همچیو درست میکنه تا بتونی فراموشش کنی

من اوایل خوب بودم الان نزدیک ۴.۵ ماه گذشته دارم دلتنگ‌ میشم هی

اره دقیقا دیدم اینده ای نداریم پا گذاشتم رو همه چیتا زمانی ک با من بود هیچ بدی ای نداشت واقعا هیچیفق ...

سر خودتو گرم کن پیاماشو پاک کن

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒