2777
2789
عنوان

خانوما توی حاملگی چه طوری تونستین آرایش نکنین😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 99 پست
عذاب وجدان میگیرم

نگیر من رفتم آزمایش های غربالگری اولی مشکوک دومی مشکل تهرانم فرستاده شد اینقدر گریه پیگیری سونو گرون اینا رفتم در آخر دخترم سالم بود و دیگه من مامانم خواهر شوهرم متوجه شدیم هر بچه ای ک باهوش تره میزنن مشکل داره یا دستگاه ها توانایی اینو ندارن ک متوجه بشن ارر میده یا بقول یه خانمی چندین سال پیش میگفت سونو دروغه نرید اسرائیل میخواد نژاد های ایرانی باهوش بکشه بچه های باهوش رو میگه مشکل دارن تا سقط شن واقعا شاید همینه دقیقا کشور های پیشرفته باما ندارن این دستگاه ها ک براما نیس برا هموناست شاید از عمد اینکار کردن ک بچه باهوش دنیا نیاریم من چندین و چند نفر اینطوری دیدم ک دنیا اومدنی با هوش ترین بودن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عاشق قورمه و فسنجون بودم😂خیلی خوردم

وای منم رفتم ب دکترم گفتم میشه قرمه سبزی بخورم گفت خب بخور مگه جلوتو گرفتم گفتم اخه میگن تو بارداری ضرر داره با دهن باز نگام کرد گفت مطمعنی دانشگاه رفتی یا از پشت کوه نمیای؟

خیلی خجالت کشیدم جلو دکتر تو روحشون بااین نظراتشون 😂😂😂

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

من که حالت عادی هم آرایش نمیکنم

خودم بدون آرایش دوست داشتنی ترم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
نگیر من رفتم آزمایش های غربالگری اولی مشکوک دومی مشکل تهرانم فرستاده شد اینقدر گریه پیگیری سونو گرون ...

😂😂😂😂😂

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

باید همین کارو کنم اما جای معتبر که واقعا گیاهی و بدون مواد مضر باشه نمی‌شناسم شما پیج یا جایی رو می ...

شماهم ناخواسته باردار شدی ؟😁

به سلامتی و خوشی ‌.

منم همین طور.

معجزه شکر گزاری...

چند روز قبل تو قسمت مجله سایت یک مطلب تو همین

زمینه دیدم (که آرایش نشه تو دوران بارداری)تیترو فقط

خوندم .

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

والا من تا روز آخر آرایش داشتم 

ناخنام کاشت بود و نهایتا برای زایمان لاک نزدم 

شلوار بارداری هم لی خیلی شیک گرفتم و کمرش مدل بارداری بود که زیر مانتو دیده نمیشد اصلا 

موهام هم یه بار رنگ کردم و دکتر گفت ایرادی نداره رنگ کنی

من که بغیر از رنگ مو و ناخن،بقیه کارای عادی رو ادامه دادم

ارایش و رقص و مسافرت و رابطه و... حتی تو غذاها هم زعفرون ریختم خوردم و زرشک و ... 

شکرخدا هیچیم نشد

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
نگیر من رفتم آزمایش های غربالگری اولی مشکوک دومی مشکل تهرانم فرستاده شد اینقدر گریه پیگیری سونو گرون ...

غربالگری اول منم ریسک پرخطر زدن 

سلفری دادم ۵ روز دیگه جوابش میاد

زندگیم شده جهنم شب و روزم گریه‌اس