2777
2789
عنوان

خانوما توی حاملگی چه طوری تونستین آرایش نکنین😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 99 پست
همش چرته اصلا زندگی به کام خودت تلخ نکن اول ببین مشکل از کجاست درموردش تحقیق کن اگه ظاهری پیداست یه ...

نه ظاهری همه چی خوب بود 

توی تاپیکام عکس سونو و ازمایش رو گذاشتم اگه دلت خواست یه سر بزن

خودتو زیاد درگیر این اداها نکن هیچی نمیشهتو ایران داری زندگی میکنیادارن تا ناموس مازوت میسوزونن میکن ...

خب نمیشه گفت چون من وسط جنهمم و دورم پره آتیشه حالا بیام روی خودمم نفت بریزم که

احتیاط شرط عقله عزیزم

اونم برای بچه ای که نه ماه مسئول سلول به سلول بدنشی

ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا...✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂نه معلمم بود چندین ساله پیش گفت یکی از اقوام اینطوری شده بود بخوام بگم دروغ میگه هم نیس خانوادگی آ ...

نمیدونم اینجا همه چی پشم ریزونه سقط با لوازم ارایشی هم یه مدلشه دیگه

مم بعد هرکی ناخاسته باردار شد کافیه ببریش ارایشگاه😂😂😂😂

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

نه ظاهری همه چی خوب بود توی تاپیکام عکس سونو و ازمایش رو گذاشتم اگه دلت خواست یه سر بزن

چشم حتما خبری نیس عزیزم نترس من حتی کنار قلب دخترم یچیزی بود همونجا سونو قشنگ با ریلکسی و سعی به اینکه حال من بد نشه توضیح داد گفت مشکلی نیس اگه بود خودم بیشتر بفکر بودم کاملا بررسی شده مشکلی نداره اصلا ببین وقتی دکتر نترسه خوبه دکتر ریلکس باشه خوبه دکتر از روند بارداریت راضی باشه خوبه 

گلم ببخشید آبجی ومامانتون مریض بودن ازدستشون دادی ببخشید پرسیدم

نه قشنگم.

آبجیم تصادف، مامانمم از غم و غصه زیاد...🖤

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
همش دروغه من ک دیگه قبول ندارم و برای بچه های بعدیم اگه مشکلی باشه غصه نمی‌خورم روند پزشکی طی میکنم ...

الکیه بنظرم همون راه خودمون ادامه بدیم بهترالان دکتراهم چیزی نمیدونن حتی بعضی هابخاطرقراردادهای ک باآزمایشگاه وسونوگراف هادارن آدماروبرای چک الکی میفرستن ومیگن مشکوکیم وآخرشم میگن نه اینجوری نیست وسالم ولی نمیدونن مردم باچه سختی روبرومیشن 

وای گلم سخته خدابهت صبربده گلکم یدونه آبجی‌داشتی؟

ممنونم.

بله.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
خب نمیشه گفت چون من وسط جنهمم و دورم پره آتیشه حالا بیام روی خودمم نفت بریزم کهاحتیاط شرط عقله عزیزم ...

باشه عزیزم شما رژ نزن ولی در نهایت فرق آنچنانی نداری با بقیه

این همه متخصص زنان داریم تاحالا نشنیدم از هیچکدوم بگن آرایش تو بارداری ضرر داره

وسایل آرایش مرغوب بدون سربم هست

شمام فک نکن ی دونه خودت ب فکر سلول ب سلول بچتی

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30