2777
2789
عنوان

خانوما توی حاملگی چه طوری تونستین آرایش نکنین😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 99 پست
باز ی پرستار پیدا شد فاز پرفسور سمیعی برداشتاین همه آدم در جهان دارن تو بارداریشون آرایش میکنن هیچی ...

😂😂😂😂😂😂 مگه من فاز برداشتم

فقط چیزی که میدونستم رو گفتم😁

ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا...✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خو منم میگم از اینا بگیرم اما مامانم میگه به پاهات فشار بیاد به نی نی هم فشار میده

یعنی پرستاری به گفته خودت

بعد شلوار تنگ پاهات اذیت کنه به جنین فشار میاره؟؟؟؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
میشه کاربریشو بزاری ازش بپرسم اخه واقعا شاخ درمیاره احتمالا قرص سایتوتک تو ارایشیاش ریخته بودن😂😂😂

😂نه معلمم بود چندین ساله پیش گفت یکی از اقوام اینطوری شده بود بخوام بگم دروغ میگه هم نیس خانوادگی آرایش میکنن حتی تا چهلم مرده هاشون ک ناراحتن هم آرایش دارن و حتی شوهر خواهرش دکتره آمریکا زندگی میکنن یا حتی کلا تحصیل کردن همه از لیسانس به بالان میخوام بگم خانواده لول پایین و مغز سوخته ای هم نیستن 

😂😂😂😂😂😂 مگه من فاز برداشتمفقط چیزی که میدونستم رو گفتم😁

خودتو زیاد درگیر این اداها نکن هیچی نمیشه

تو ایران داری زندگی میکنیا

دارن تا ناموس مازوت میسوزونن میکنن تو حلق ملت بعد تو فکر چس مثقال سرب رژی

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
ادا نیسنگرانی برای بچه ایه که تو مسئولشی توی نه ماه برای سلامتیش

وای خدا

پس این همه آدم ک رژ میزنن همه بچه ناسالم زاییدن؟

رژ بدون سرب بگیر

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
حالا من کلا کم آرایش میکنم تو بارداری هم در حد رژ و خط چشم بود ولی ملت مو هم رنگ میکردن کلی خوشگل می ...

من سر بچه اولم نمیدونستم باردارم چون پلی کیستیک بودم و هستم و ۲ماه یبار پریود میشم

مو دکلره کرده بودم دندونپزشکی رفته بودم بعد ماه آخر برا زایمان رفتم بازم رنگ کردم بچه اولم از دومم تپلتره و درشت تر به دنیا اومد

البته شماها نکنید این کارارو خودمم دیگه نمیکنم

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

ب برادرزاده منم گفت توده ولی خداراشکر سالم بوددقیقاازتایم سقطشم گذشته بود

همش دروغه من ک دیگه قبول ندارم و برای بچه های بعدیم اگه مشکلی باشه غصه نمی‌خورم روند پزشکی طی میکنم مطمئن میشم بچم سالمه همین سر دخترم چقد غصه خوردم غصه خودم به کنار به مادر شوهرم نگفتم ک حالش بدشه میگفتن چیشده چشه چرا فلان سونو چرا این اون حرف عوض میکردیم یا می‌گفتیم گفتن یچیزی تو خونم زیاده میخوان از سلامت جنین مطمئن بشن