2777
2789
عنوان

خانوما توی حاملگی چه طوری تونستین آرایش نکنین😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 99 پست
یه شلوار لی مامانم دوران بارداریش گرفت کمرش کشی بود حتی جایه شکمم داشت ولی برای پا تنگ بود از اینا ب ...

خو منم میگم از اینا بگیرم 

اما مامانم میگه به پاهات فشار بیاد به نی نی هم فشار میده

ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا...✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگن سرب داره پارابن داره هزار تا ماده شیمیایی مضر برا جنین خیلی خطرناکه😥

جنس خوبشو بگیر  

چ چیزا ک ادم تو نی نی سایت میشنوعه اصن پشمای پزشکی اپیلاسیونه

قرمه سبزی نخورید

فسنجون ممنوعه

ارایش نمیشه 

اصن یه جزیره جداس

😂😂😂😂

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

جنس خوبشو بگیر چ چیزا ک ادم تو نی نی سایت میشنوعه اصن پشمای پزشکی اپیلاسیونهقرمه سبزی نخوریدفسنجون ...

بله عزیزم تعریف میکردن خانمی میکاپ میکرده آرایش نهااا میکاپ هر سری بچش میافتاده هرچی میگن بخاطر لوازم آرایشی گوش نمیده سری آخر قبول میکنه دقیقا همون بچه موند 

جنس خوبشو بگیر چ چیزا ک ادم تو نی نی سایت میشنوعه اصن پشمای پزشکی اپیلاسیونهقرمه سبزی نخوریدفسنجون ...

خانومی من پرستارم اینا رو توی واحد های دانشگامونم خوندم یعنی چرت و پرت نیس 

اما اکثر مردم نمیدونن

ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا...✨

کلا تو مدت عمرم، ۲ نفر و دیدم که خیلی این موارد و رعایت میکردن.( یکی همکارم که اصلا آرایش نمیکرد، کلا تعطیل_ یکی هم، خانوم یکی از آشناها، اون هم آرایش نمیکرد ، هم گوشیشو گذاشته بود کنار، یه دونه گوشی از اون قدیمیای ساده برداشته بود، اونم موقعی ک میرفت بیرون، همراش می برد.)

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
ارههه میگن سرب داره پارابن و هزار تا ماده شیمیایی خطرناک واسه جنین

چه عجیب نمیدونستم

خب مواد آرایشی بدون سرب استفاده کن

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜