2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست
اصلا حرف گوش نمیده اگر مقصر خودش باشه جوری رفتار میکنه و حرف میزنه پشیمون میشی

حدس میزدم اینجوری باشه دوستان گفتن پیش مشاور برین ولی با توجه به حرفاتون مطمنم راجب این مسله ام مقاومت میکنه که بخواد بره اگه توانش دارین خودتون با مشاور صحبت کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ زندگی و هیچ رابطه ای کامل نیست.

راست میگه اسی ناشکری نکن بچت سالمه خودت سالمی 

خونت مستقله..یه مدت سکوت کن و بیشتر طرف خدا برو ببین صلوات بفرست میدونی معجزه میکنه برات شوهرتو جذبت میکنه...صلوات بفرست زیاد...باور کن 

حدس میزدم اینجوری باشه دوستان گفتن پیش مشاور برین ولی با توجه به حرفاتون مطمنم راجب این مسله ام مقاو ...

نمیزاره مشاوره برم

کار برام پیدا شده نمیزاره اونم برم

فکر میکنم بیشتر زندگیشون رو حالت لج و لجبازی افتاده.

فقط با من اینجوری میکنه میره سرکار دوستاش تعریف میکنن زن ما بهمون طلاهاشو داده همون جا زنگ میزنه منو جلوی اونا ضایع میکنه 

یا نه ماه بارداری منو خیلی اذیت کرد منو تنها میزاشت میرفت ۱۱ شب می اومد میگفت سرکارم

وقتی میگفتم بیا دوستاش میگفتم زن تو نمیخواد تو پیشرفت کنی اینم می اومد با من دعوا میکرد

نمیزاره مشاوره برم کار برام پیدا شده نمیزاره اونم برم

این آدم پیرت میکنه اعتماد به نفستو ازت میگیره افسردت میکنه واقعا تجربه من رل بود چون دوسش داشتم نمیفهمیدم حتی وقتایی ام که مقصر اون بود من باید معذرت خواهی میکردم مثل خودشم حاضر جواب میشدم بیشتر دلم می‌شکست تا یکروز دعوامون شد حرفی زد که به غرورم خیلی برخورد از زندگیم انداختمش بیرون هنوزم که هنوزه آثار زخمهایی که به روح و قلبم زده هست ولی الان آرامش دارم اعتماد به نفسم بیشتر شده 

من نمیدونم شرایط تو چجوریه ولی یکچیزی خواهرانه بهت بگم دو روز بیشتر زنده نیستی اگه تلاش کردی و نشد ول کن به خودت برس هیچی از خودت واجب تر نیست تا تو خودت به خودت ارزش ندی اونم متوجه ارزش تو نمیشه 

فقط با من اینجوری میکنه میره سرکار دوستاش تعریف میکنن زن ما بهمون طلاهاشو داده همون جا زنگ میزنه منو ...

ببین تو تمام زندگی ها مشکل هست.مشکلت در حدی نیست که بخوای طلاق بگیری.

معمولا این زنه که میتونه اوضاع رو تو دست بگیره و شرایط کنترل کنه.

مردها معمولا خیلی جوگیرن.خصوصا اگه دوستی کسی تو گوششون چیزی بگه.

شوهر منم مدام میگه دوستام میگن تو خیلی از زنت حساب میبری!!! بپیچونش با ما بیا بیرون!

این آدم پیرت میکنه اعتماد به نفستو ازت میگیره افسردت میکنه واقعا تجربه من رل بود چون دوسش داشتم نمیف ...

ممنونم ازت ولی من بچمو چیکار کنم کار ندارم پول ندارم