2777
2789

بابا مجردا ترسیدن یه کم خوبیای شوهرتونم بگید این همع ادم خوشبخت می بینیم واقعا بعضی مردا هول نیستن فکر کار و زندگین ....دخترای مجرد اینجا دیگه میخوایم مجرد بمونیم از بس تاپیک خیانت دیدیم حالا من میگم اکثرشونم داستانی تاپیک میزنن بعصی حرفاشون ادم شاخ در میاره❤💓

💜🧡❤💛💖🖤💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون خوشبخت ها رو فقط ظاهر زندگیشون رو میبینی

منم فکر میکردم ینفر زندگی آروم و نرمالی دارع تا زمانی که چتش با شوهرش رو نشون داد

همسرش بدترین توهینا و تحقیر ها کرده بود 

حالم بد بود تا چند روز 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

متاسفانه واقعیت جامعه اینه بیرون خانما بروز نمیدن به خاطر آبروشون ولی اینجا چون ناشناسن میان دردو دل 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خب اونی ک باشوهرش مسئله نداره راجبش تایپیکم نمیزنه دیگه شنونده باید عاقل باشه و فقط بدیهارو نبینه

من نمیگم همه ی زندگیا صد در صد اوکی هست ولی همه مردا بد نیستن هرز نمی پرن اره واقعا شما درست میگی

💜🧡❤💛💖🖤💓

من که از ازدواج راضیم یه مدتی مشکل داشتم اما واقعا در حدی که اینا میگن نبود

منم تازه عقد کردم از اول دوستیمون تا الان ک عقدیم مشکل و گرفتاری داریم ولی اینقدی اینا میگن نیست مثلا یه کم زود جوش میاره محبت کلامی نداره اما اصلا هول و هیز نیست خداروشکر 

💜🧡❤💛💖🖤💓

منم تازه عقد کردم از اول دوستیمون تا الان ک عقدیم مشکل و گرفتاری داریم ولی اینقدی اینا میگن نیست مثل ...

اره دقیقا 

مشکل خاصی که میگن نداره 

محبت میکنه فقط کمالگراس زود عصبی میشه منم یک سال و نیم دوست بودم باهاش 

ولی این چیزایی که میگن واقعا همه مردا نیستن نمیشه همه هیز باشن که

💍 دانشجوی مهندسی نفت