2777
2789
عنوان

روز زن رفتیم طلافروشی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 104 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باز تو خوبی شوهر منکه واسم هل پوک نگرفت تبریک نگفت چی بگم

ای بابا اینم چون سوتی داده بود میخواست از دلم دربیاره مثلا چه فایده 

خیانت کرده مثلا می‌خواد بادم بره دلم خونه

بخدا از بیرون مردم مارو میبینن همش میگن کاش زندگی ما این طوری بود 

انگار روز زن هیشکی دلش خوش نشده 

من که شوهرم انقد سرم داد زد که کوفتم شد عین تولدم که کلا یادش رفت و حتی هی تبریکم نگفت بعد آخرش که فهمید گفت میزنم به کارتت شام از بیرون گرفت پول شام رو از کادوی من کم کرد ۶۳۰ تومن زد به کارتم 

شام رو همشون خوردن از من کم کرد 

۲۰ روزم خونریزی داشتم حتی یه بار حالمو نپرسید 

ای بابا اینم چون سوتی داده بود میخواست از دلم دربیاره مثلا چه فایده خیانت کرده مثلا می‌خواد بادم بره ...

هر کدومشون ی جور دارن عذاب میدن یکی خیانت میکنه یکی بیشعور و بی احساس هست.

خداروشکر...خیلیا وضعشون عالیه عالی...کارخونه دارا تولید کننده ها اینا هیجوقت بی پول نمیشن که...شمام ...

داشته باشن بخدا حدود نیستم من 

من مجرد بودم آنقدر سرویس داشتم که بماند 

خرید برام اونم چون میخواست برای سوتی که داده مثلا دلم رو آروم کنه 

چون خیانت کرده مثلا رامم کنه هی خواهر 

دستت درد نکنه آفرین 

داشته باشن بخدا حدود نیستم من من مجرد بودم آنقدر سرویس داشتم که بماند خرید برام اونم چون میخواست برا ...

ای بابا خیانت 😓😓😓بوی خوشی میومد از تاپیکت

...فدای سرت ان شاء الله  از این به بعدش سر براه شه جبران کنه برات🌹🌹خوشبخت باشی گلم،💕💕💕

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
ظاهر زندگی دیگرانو نبینید شاید آقاهه بخاطر اینکه پز بده بگه من اینم به اجبار داشته میخریده ولی خانمه ...

والا به اجبار هم خوبه بخدا اون سرویسی که من دیدم 

ای بابا خیانت 😓😓😓بوی خوشی میومد از تاپیکت...فدای سرت ان شاء الله از این به بعدش سر براه شه جبران ...

اره خودمم خسته شدم از تا پیک های خیانت خسته شدم از زندگی و از خودم 

دعا کن انشاالله دعاتون قبول بشه برام ممنون گلم 

اره خودمم خسته شدم از تا پیک های خیانت خسته شدم از زندگی و از خودم دعا کن انشاالله دعاتون قبول بشه ب ...

ان شاء الله سال بعد شادترین بانوی جهان باشی روز زن❤️

غصه نخور آبجی گلم زمانه اینطوری شده ببخش و بگذر بخاطر خودت و بچه هات شاد باش🌹🌹🌹

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
انگار روز زن هیشکی دلش خوش نشده من که شوهرم انقد سرم داد زد که کوفتم شد عین تولدم که کلا یادش رفت و ...

عزیزم غصه نخور چی بگم نه والا منم چند ماهه دلم خوش نیست خیلی ناراحتم خیلی از خیانتش دلم گرفته داغونم 

ان شاء الله سال بعد شادترین بانوی جهان باشی روز زن❤️غصه نخور آبجی گلم زمانه اینطوری شده ببخش و بگذر ...

انشاالله به حق فاطمه زهرا ممنون گلم 

امیدوارم انشاالله همیشه سالم و شاد و خوشحال باشی فدات بشم 🥰😘

خب اونا درصد کوچیکی از جامعه هستن🥲من شوهرم چون همون روز متوجه شد باردارم برام یه انگشتر کوچولو خرید ...

عزیزم دستش درد نکنه نه اشتباه نکن داشته که برات گرفته نگران نباش 

منم قبلا عصه میخوردم بعدا دیدم اشتباه می‌کردم