2777
2789

بخدا نمی دونم دیگه مادرا چرا از قیافه بچشون ایراد میگیرن هر چی باشه بچه توی وجود مادر شکل میگیره حالا زشت یا قشنگ 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
اتفاقا اونروز زن داییم گف جلو همه چقدر پوستت کدر شده منم چون حساسم ب این قضیه بلند گفتم زندایییی عزی ...

حساس نشون بدی ب عنوان نقطه ضعف اذیتت میکنن ..ویتامین سی بخور اگه واقعا پوستت کدر شده و اب زیاد بخور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر بچه ای الان میخوای به ما هم بپری؟؟؟اونا دارن سلیقه و طرز تفکر خودشون رو میگنجنبه نداری نیا تو س ...

رک بودن با بیشعوری فرق داره 

سلیقه با بیشعوری فرق داره 

نظر با دخالت فرق داره 

سعی کن اینا بفهمی گلم🤦‍♀️

قرار نیس هرکی هر نظدی داره عنوان کنه من ب نظرم کلا زن های قد کوتاه بد هیکلن ایا باید عنوان کنم همه جا اونم دقیفا جلو ادمی ک قد کوتاهه بعدم بگههه عخه چه بی جنبه ای من نظرم گفتم

بخدا نمی دونم دیگه مادرا چرا از قیافه بچشون ایراد میگیرن هر چی باشه بچه توی وجود مادر شکل میگیره حال ...

میخان ربطش بدن خونواده پدری 

الان من دخترم سبزه خودمم سبزه ام ولی قیافه دخترم کامل شبیه خونواده پدری و رنگش ب عمو و عمه ها پدرش رفته حتا راه رفتن و حرف زدنش مث اوناست خیلی از من زیباتر و باهوشتر خونداده پدری همش میگن شبیه خودت ..درصورتی ک حتا دوستای شوهرم ی لحظه ببین یا کسی بیرون ببینه میگه چقد شبیه باباش 

حساس نشون بدی ب عنوان نقطه ضعف اذیتت میکنن ..ویتامین سی بخور اگه واقعا پوستت کدر شده و اب زیاد بخور

من ا۱لا با پوستم مشکلی ندارم کلا😐بقیه مشکل دارن متاسفانه 

من سبزه ناجورم نیستم حتی ی درجه از گندمی تیره تر 

هر سفیدی زیبا نیس🤷‍♀️اما از دید این جماعت کل خوشگلا سفیدن اما همه سفیدا خوشگل نیستن کلا معیاری نیس ...

چرا حالا منو میخوری 

مگه من دارم میگم معیار زیباییه و افتخار داره 

چرا درست نمیخونی

ي زندگي تاريك با آرزوهای رنگي☘️💙
میخان ربطش بدن خونواده پدری الان من دخترم سبزه خودمم سبزه ام ولی قیافه دخترم کامل شبیه خونواده پدری ...

من خود مادرم سبزه بوده 

اما بعد پیسی گرف ی کرمی زد کل بدنش سفید سفید اروپایی  مثل دخترای روسه الان رنگ پوستش

میخان ربطش بدن خونواده پدری الان من دخترم سبزه خودمم سبزه ام ولی قیافه دخترم کامل شبیه خونواده پدری ...

بنظرم بچه چه زشت یا قشنگ برای مادر با بقیه فرق میکنه چون به واسطه زن هست که یه بچه بدنیا میاد ولی بعضی مادرا یادشون میره و از ظاهر طبیعی بچشون ایراد میگیرن 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد»