2777
2789
چرا همه از موقعیت خودش میپرسن؟حالا گیرم که دکتر باشههر کی پزشکه شوهرشم حتتتتما باید پزشک باشه؟

من خیلی زیاد دیدم و دورو برم پره. شوهراشون پزشکن اما خودشون نه . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
چرا همه از موقعیت خودش میپرسن؟حالا گیرم که دکتر باشههر کی پزشکه شوهرشم حتتتتما باید پزشک باشه؟

برای اینکه این توقعات رو اغلب دانشجو های پزشکی دارن کلاس و این حرفا😂😂😂

البته واقعا شرایطشون سخته اغلب با هم صنف خودشون ازدواج میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتنا پولدارن

نه باورکن . دخترا پولدار هم نیستن‌. حتی یکیش دیپلمه است خونه پدریشم روستاس هنوز هنوز . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
شرایطشون اونقدم سخت نیستتوهم زدن که حالا کسی هستن و بقیه در سطحشون نیستن

شرایط شیفت و اینا منظورمه کسی که خودش پزشک باشه درک می‌کنه طرف شیفت شب داره یعنی چی ولی کس دیگه ای ممکنه غر هم بزنه که چرا شیفت شب داری 

در کل همیشه هم درست نیست دیدم که یکی پزشک یکی فرهنگی 

شرایط شیفت و اینا منظورمه کسی که خودش پزشک باشه درک می‌کنه طرف شیفت شب داره یعنی چی ولی کس دیگه ای م ...

میدونم چی میگی

درستم میگی

ولی بعضیاشونم میگن ما سختی میکشیم نمیخوایم زنمون تو این شرایط باشه