2777
2789
عنوان

بچها تنها موندنِ زیاد میتونه باعث خنگی بشه❌

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 39 پست

خنگی اصطلاح درستی نیست

ولی خب اره تاثیر زیادی روی روحیه ادم میزاره 

من یه مدت بیرون نمیرفتم داغون شدم 

اگه بیشتر تایمتو تو فضای مجازی بگذرونی که قشنگگگ مغزت نابود میشه حافظه و تمرکزی نمیمونه واست دیگه 

🌝من نمیتونم برم و واقعا میدونم چقدر تاثیر داره چقدر خیلیا شاد و پر حرفن ولی منی ک اکثرا تنهام یهو م ...

منم مثل توام حتی خانوادمم هرکی تو حال خودشه خیلی کم پیش میاد مکالمه ای داشته باشیم.حتی وقتی توی خونه باهام صحبت میکنن استرس میگیرم هنگ میکنم لکنت میگیرم کلمات رو نمیتونم درست تلفظ کنم. حافظمم کم شده شدید ولی این فکر کنم بخاطر افسردگی باشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بدهمنم افتضاح‌تنهامچی باعث شد تنها بشی؟

ززندگیم پیچیده اس بخوام بگم

بعد اتمام مدرسه جایی نرفتم دیگ 

بشدت بی پولیم و انگیزه و امیدی جز درس خوندن ندارم

همش تو اتاقم 

هیچ کس ازمون بیرون نمیره 

بابام تازه داره شروع میکنه 

هرکاری رو بی ارزش میدونم جز درس خوندن پشت کنکورم

م

خنگی اصطلاح درستی نیستولی خب اره تاثیر زیادی روی روحیه ادم میزاره من یه مدت بیرون نمیرفتم داغون شدم ...

من خیلی میترسم .

از آینده باید کنکور بدم 

باید مغزم تمرکزم همه چیزم درست باشه

چیکار‌کنیم منم همینطورم

من خودم واقعا دوس دارم برم بیرون تو اجتماع باشم 

ولی نابود شدم اجازه ندارم برم . همش دارم فکر میکنم در آینده چجوری قراره از بلایی که سر روح و روانم اومده در بیارم 

الان اینقدر کسل شدم که حتی نمیتونم پاشم کاری بکنم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من خیلی میترسم .از آینده باید کنکور بدم باید مغزم تمرکزم همه چیزم درست باشه

منم دقیقا سر کنکور یه مدت خونه نشین شدم استرس شدید گرفتم مریض شدم معدم داغون شد دیگه کلا نتونستم درس بخونم سعی کن حتما بری بیرون شده چند دقیقه ولی برو 

برای تمرکز هم اینستا و یوتیوب خیلییی مضره 

من خودم واقعا دوس دارم برم بیرون تو اجتماع باشم ولی نابود شدم اجازه ندارم برم . همش دارم فکر میکنم د ...

من ترسِ کنکور رو دارم

فراموشی و عدم تمرکزم روز ب روز داره بیشتر میشه

نمیزارن از ۱۴ سالگی تنهایی جایی نرفتمدیگ هم الان رغبتی ندارم

الان چی بازم سخت گیرن در حد کلاس هنری شروع کن برو اصرار کن بهشون خیلی بده منم مدت طولانی تنها بودم اصلا خوشم اومده بود ولی حافظه خیلی بد شده تو جونی چیزی طرف دو ثانیه قبل بهم گفته بعضی وقتا یاد میره هر چندم علاقه نداری ولی به زورم برو باشه پشیمون میشی

من ترسِ کنکور رو دارمفراموشی و عدم تمرکزم روز ب روز داره بیشتر میشه

دوستی رفیقی نداری بری باهاش بیرون سینما پارک 

و اینکه همیشه من واسه اینجور شرایط میگم بهتره بری پیش مشاور. 

من کاری نتونستم واسه خوب شدن خودم بکنم تو بهتره زودتر اقدام کنی مخصوصا که میگی فراموشی زیاد شده