2777
2789
گرونی بوده ولی میزان و شدت اینجور نبودهدیگه امارهای افزایش تورم و افزایش کالاهی اساسی... مشخص هست

دستمزد کارگر در سال 1390 = 110 هزار تومان ماهانه

قیمت هر کیلو گوشت قرمز در سال 1390 = 13 هزار تومن

یعنی کارگر میتونست با حقوق یک ماه 8 کیلو و نیم گوشت بخره

دستمزد کارگر در سال 1403 = 11 میلیون و 700 هزار تومن

قیمت هر کیلو گوشت قرمز در سال 1403 = 600 هزار تومن

یعنی کارگر میتونه با حقوق یک ماه 19 کیلو گوشت بخره

این یعنی محاسبه درست حالا میخای براساس ملک و سکه و ... هم میتونیم حساب کنیم.

اگه الان گرونیه صد سال پیش تو ایرانم وضع همین بوده شما درکتون از جامعه بیشتر شده نیازتون بیشترشده سنت رفته بالا فکر میکنید اینجوی شده

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

حقوق کارگر کجا شده ۲۰م؟؟؟؟؟؟شما ی سرچ ساده بزن از حقوق وزارت کار بعد کسر حق بیمه ب زور میشه ۱۰ت!ی ز ...

مثال بود محاسبه دقیقش رو قرار دادم بالاتر با قیمت گوشت و کارگر تو سال 1390 مقایسه کنی تورم کمتر هم شده تازه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.