2777
2789
الان رفتم دیدم قیمتش شده6 دلار به عبارتی میکنه 60 دلار یعنی چیزی حدود 4 ملیون شما کیو میشناسی چهار م ...

خب دلار برای ما گرونه واسه همین چهار ملیون میشه برای اونا ک پولی نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین ابجی همه ی اینا اولا نیاز به سرمایه داره دوما نیاز به تجربه داره سوما اگر پولت به فنا رفت نباید شاکی بشی ارز های دیجیتال درامدش بیشتر شبیه قمار می مونه چون همینطور که رشد 1000 درصدی داره ضرر همین شکلی هم داره از من به شما نصیحت پولتو فقط طلا کن توی این کارا نرو

امروز یک تاپیک دیدم نوشته بود یک برنامه هست اسمش میلی گلده میتونی توش 20 هزار تومنم طلا بخری نمیدونم چقدر اپش معتبره چون خودم امروز شنیدم ولی اگر پول کم اومد دستت برو باش طلا بخر بهتر از این ارزای دیجیتاله

ببین ابجی همه ی اینا اولا نیاز به سرمایه داره دوما نیاز به تجربه داره سوما اگر پولت به فنا رفت نباید ...

عزیزم من اصن پول نمیدم

چنل دارم تو تلگرام

اونجا خود تلگرام تبلیغ میکنه و بهت تون میده

اصن ن پولی میدم ن چیزی

از طریق تبلیغات چنل تلگرام داره تون جمع میشه

عزیزم من اصن پول نمیدمچنل دارم تو تلگراماونجا خود تلگرام تبلیغ میکنه و بهت تون میدهاصن ن پولی میدم ن ...

فقط باید به کیف پول وصلش کنی و کیف پول رو به صرافیت وصل کنی.

تو گوگل سرچ کنید قشنگ توضیح میده‌

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟